Fressssssh

nedjelja, 24.11.2019.

30 dana do Božića

Nedjeljom se uvijek rano budim, iako je to jedini dan u tjednu kad mogu dulje spavati, onda gledam peti dan, da mi prođe vrime dok ne proradi plac, da mogu na kavu.

Svi komentatori su se eto složili da je za obrazovnu reformu potreban široki konsenzus, što je eto ipak napredak, jer kad je skojevac Jokić, bio komesar za reformu, i kad je reforma trebala biti rađena u stilu vremešnog pankera Mile koji skače po pozornici, ili već nekog od Jugoslovena s Će ge varom na majici, konsenzus nije bio potreban.

Konsenzus su recimo pokazali navijači Hajduka i Dinama, na derbiju odigranom u Zagrebu po pitanju Vukovara i Škabrnje, što je evidentan dokaz da prava stvar uvijek može pomiriti sve nepremostive razlike.

Po putanju Vukovara jedino se s ostatkom Hrvata ne mogu složiti oni iz miješanih i oni u miješanim brakovima, oni se tradicionalno u ničemu ne slažu s Hrvatima, pa su eto i protiv toga da dan pada Vukovara bude blagdan, jer je eto neprimjereno slavit pad Vukovara.

Sve bi to bilo ok da baš u vrijeme te rasprave nismo imali blagdan Svih svetih koji Hrvati ne slave, nego na taj blagdan obilaze groblja svojih najmilijih.

Jednako tako i dan kada je pao Vukovar, je zamišljen kao memorial day u Amerikami koji je blagdan posvećen svim američkim vojnicima u povijesti koji su dali život za domovinu, što štovatelji vremešnog pankera Mile nikako ne mogu prihvatiti, jer je to cementiranje nekih činjenica u kolektivnoj svijesti za koje bi poklonici lika i djela Radeta Šerbedžije najradije da nestanu.

Saćemo malo progovorit o nepravdi na blogu, nećemo pričat o tome da ona lezbača blognjuz, uređuje naslovnicu ko bilten skoja, nego ćemo pričat o tome da se cijela plejada pjesnika neopravdano drži na Fresh listi, pa ovim putem apeliramo da se sve pjesničke veličine odma pribace ja Cool listu, jer je takav odnos prema pjesništvu nedopustiv, u konačnici naši pjesnici su napisali više knjiga nego Tolstoj Dostojevski, Šejkspir, i Emingvej zajedno, i ne zaslužuju da ih nedepilirana lezbača drži da tavore na Fresh listi.

Idem sad vidit šta ima na placu.

- 08:30 - Komentari (27) - Isprintaj - #