Fressssssh

petak, 22.11.2019.

32 dana do Božića

Kažu da premijer ima protiv sebe 60 tisuća učitelja i čude se njegovoj prepotenciji, i to se čude isti oni koji su premijera podržavali kad je protiv sebe imao preko 350 tisuća onih koji nisu htjeli Istanbulsku konvenciju, ili isto toliko onih koji nisu htjeli da velikosrbin Milorad ima zagarantirano mjesto u Saboru.

Onda im premijer nije bio prepotentan, onda im ni Lovre Faljen Isus Kuščović nije smetao, što nije ni čudo, jer takvima ni masovni ubojice ne smetaju ako dijele stanove.

U nekakvom sudskom procesu radi klevete, sudski pravomoćno je utvrđeno da veleizdajnik I krivokletnik Stipe Mesić definitivno nikad nije predao čekove iz Australije koje je tamo pokupio dok je Hrvatska krvarila.
Čekove je dobio na nekakvom skupu dijaspore, a bili su namjenjeni kao pomoć domovini za vrijeme rata.

I sad umjesto da je krivokletnik i veleizdajnik već u zatvoru onda se razmatra iznimno uvođenje smrtne kazne strijeljanjem, jer uzimanje pomoći u vrijeme rata i slični oblici krađe se samo strijeljanjem mogu honorirati, krivokletnik i veleizdajnik u medijima komentira dnevne događaje i ocjenjuje kandidate za predsjednika.

Prosvjetarima, podršku daje pedeset i nešto sindikata, tako da možemo očekivat još štrajkova, možda i neki veliki generalni štrajk svih koji su na državnoj sisi, i neka tako i treba, treba socijalizmu pustit da ubije sam sebe, za to vrijeme, obzirom da je onih koji bi nešto radili sve manje, otkad oni koji hoće radit mogu otić bez problema u Njemačku i Irsku, za očekivat je da i poduzetnici, oni koji nešto rade otiđu za radnicima, barem će im bit manji porezi, neće morat pisat stotine izvješća, strahovat od kojekakvih inspekcija, i imat knjigovođu ako imaju štand s kapulom i kumpirima.

U konačnici, ova država zaslužuje da u njoj ostane gomila uhljeba na državnoj sisi, i tu i tamo neki djelatnik u trgovačkom lancu koji će uhljebima prodavat k plus.

Priča se da se ovi koji otiđu nemaju namjeru vratit, a ja baš mislio da će zaradit neku lovu pa se vratit u Hrvatsku, ko poduzetnici, kako bi ima ko punit državnu blagajnu, da uhljebi mogu imat povišice, i razmnožavat se, iako to s razmnožavanjem, tu će bit problema, jer će bit teško izbjeć incest, puno previše je tu rodijaka koji sisaju, pa nije zgodnoda se jebu međusobno, zato će kad više nikoga ne bude morat uvozit uhljebe, da poprave krv.

nego jeste li vi primjetili, da postoje cijele obitelji koje su na državnoj sisi, i nasuprot njima cijele obitelji iz kojih se niko ne može uhljebit, osim da se jebe s uhljebima u cilju popravljanja krvi

kako to, kako to

- 13:03 - Komentari (14) - Isprintaj - #