Fressssssh

nedjelja, 10.11.2019.

45 dana do Božića

Vako ćemo jedan dan doć i do politike, jer svaka informativna emisija ima i politiku, ali danas nije taj dan.
Danas je na redu moda i zdravlje.

Kako se ne triba odnosit prema modi mogli smo vidit na nekin primjerima na blogu, a more se reć da to ima veze i sa zdravljon.

Ali ajmo se prvo bavit onima koji se razumiju u modu, recimo moja rodca Mela, ona kad vidi aljinu ona to mora kupit, tako da ti aljina ima da bi cilo selo moglo nosit dok ne umru.

U modu se ne razumu ona šta pari ka čovječja Ribica koju prati jedino Euro jer je ono jedan put pokazala pola sise, a Euro čin vidi pola sise odma se ukoči ka lovački ćuko s pedigrejom, i ona šta glumi vječitu mladost, iako moremo oba ta slučaja metit i u rubriku zdravlje.

Inače rubrika zdravlje je puno izgubila kad je oša Dražen, koji je radijo kužinu za dijetu, pa su onda blogerice padale u nesvist kako on strašno kuva, šta nan dovoljno govori o njiovim kulinarskin sposobnostima.

Inače Dražen koji nas inače ne čita, se dopisuje s blogericama koje nas isto ne čitaju, jer i one ka i Dražen ne pišu, pa šta bi onda i čitali, jel tako, e.
U svakom slučaju puno pozdrava i dobrih želja, našem kolegi draženu i njegovim PEN Pallovima, uvik su nam bili simpatični.

Kad smo već kod zdravlja, i mode, to izaziva velike dušovne patnje, evo recimo Melin instruktor vježbanja se napatija ka oni Sizif i gore, ka članovi partije u socijalizmu.

Od modni dodataka najvažniji su trikojići trke za kosu i patike u čudnim bojama.

Kad dođeš u teretanu vježbat da bi bijo lip i zdrav vidiš muške u šorcovima, i majicama koje su vidile i bolje dane, i ženske šta se valjda po dana prije nego idu vježbat, namišćaju u trikojiću prid ogledalon.

Dobro nisu ni muški idealni, pola nji dođe gledat cure kako vježbaju, najzanimljivije su im kad vozu one bicikle šta nemaju kola, onda im guze u onim trikojićima baš simpatično skakuću.

Eto mogli bi organizirat fotonatječaj, da se blogerice slikaju u trikojićima, a onda da mi biramo kojon najbolje stoji.

Mi u žiriju ćemo davat ekstra punte onima koje budu oznojene.
A Euro će bodovat cice, šta god se više cice vidi više bodova.
Ona koja pokaže cilu cicu, bit će pomno saslušana od strane žirija

Nego bi li vi ipak da van ja malo pišen o politici, bit ćete neinformirani vako pa nećete znat za koga glasat.

- 18:22 - Komentari (28) - Isprintaj - #