Fressssssh

petak, 08.11.2019.

47 dana do Božića

Danas ćemo, obziron da nemoremo pisat o politiki, uvest rubriku kultura petkom.
Bavit ćemo se općenito kulturom i posebno kulturom na blogu, organizirat ćemo balet labuđo jezero, pa se morete javit za uloge crnog labuda, ružnog pačeta, sivog sokola, i dežurne kokoši.
U baletu će nastupit samo ženske, to će bit naš prilog feminizmu, Ančica će obziron da ona ima pušku glumit lovca na tu perad, a Stara teta će pisat didaskalije i libreto, i te dijaloge, pa će balet trajat četri ure, i bit prvi balet u kojom baletani govoru.
Obziron da će toliko trajat imat ćemo poluvrime, za vrime kojeg će se moć ić pušit, pišat, a kolega Kupus će Učinit bogatu gastronomsku ponudu janjetina lešo i pečena na sto načina, u restoranu šufigana tikvica.

Šta vi mislite koja blogerica bi bila dobra za ulogu dežurne kokoši?

Eto dok vi razmišljate o tome mi se moremo dalje bavit kulturom.

Na naslovnici bloga će bit održan festival ljudske gluposti, za koju kažu da je veća od svemira, u stvari to je reka oni Alchajmer, šta je izumislija tu teoriju relativnosti po kojon je sve relativno, šta je prije njega isto reka oni rođak od Olivije Njutn Đon, šta mu je dok je Leža u kadi pala kruška na glavi, koji je reka dvi vrlo važne stvari kojima se podupire teorija relativnosti, ne pada kruška daleko od stabla, i svako tijelo umočeno u vodu mora se smočit da ga jebeš.

Od ostalih kulturnih aktivnosti u rubrici znanstveni kutak donosimo izvješće s međunarodne konferencije Uzalud vam trud svirači, koja će se održati u dvorani Dr. Ivan Pernar, di će brojni znanstveniki amateri iz zemlje, svita i vaseljene, raspravljat o uzaludnosti izučavanja bilo čega, kad sve ima na enternetu.

U paVuzi konferencije će kolega Kupus demonstrirat kuvanje šalše samo u traverši i speedo kupaćin, a kolegica Nisa će učinit fotosesion zabezeknuti faca blogerica, i ka iznaneđenje večeri nastupit će blognjuz sa izboron erotske tematike, u perfomansu pod nazivon Jelena žena koje nema,

Eto to će se događat samo u rubrici kultura, tako da to šta neki zli jeziki pričaju da se na blogu ništa ne događa, mogu obisit mačku o rep, šta bi tek bilo da smo se dotakli rubrike sport i glazba.

- 08:48 - Komentari (49) - Isprintaj - #