Fressssssh

subota, 12.10.2019.

74 dana do Božića

Današnji zadatak su Zmajovi.




Njima ćemo se Vratit poslin sad ćemo zeru priterest aktuValnosti.
Mala Greta nije dobila Nobela, ali zato je Handke, obožavatelj osuđenih ratnih zločinaca, šta ne triba čudit ako uzmemo u obzir austrijsku i švedsku fašističku prošlost.



Ko zna kako je to mala Greta podnila, biće je razbijala po kući, ili već šta mali autisti radu kad umisto njih Noblovu nagradu dobije neki crnac, saće mala Greta nako baš iskreno brez kočnica mrzit crnce.

A greteni, oni će je zaboravit ka Hrvatska Kristina mandarinu, i Nastavit potragu za novom herojinom levice, za jednokratnu uporabu.

Šta se tiče pisnika, šta se tu ima za reć i dodat, normalan muškarac more samo pisat junačke pisme za gange, svi ovi ostali pisnici, su ili pederčine, ili jebu maloljetne rodice, ili su alkooličari, a zajednički nazivnik im je da nisu normalni.
Šta more bit sredovječan muškarac koji piše pisme i fura se na dicu cvića ili Milu Kekina opakog pankera nego nenormalan.

Blaža zvana tablet, i dalje potreseno priti anemičnom dezerteru, da će Dat otkaz ako Annaboni i šezdeset iljada neradnika ne dobije 37 kuna veću plaću.
Nije li braćo i sestre žalosno, da se silni entuzijazam iz spontani prosvjeda za kukurikuralnu refomu kad se okupilo nekoliko desetina tisuća protestanata, svelo na grčevitu bitku za 37 kuna.


Di su braćo i sestre nestali onaj zanos, priče o budućnosti naše dice, dostojanstvu učitelja, i jubavi prema pisanon riči.

Prosulo se sveeee, rekla bi eminentna pisnikinja, zaneseni protestanti, sad uču dicu bez knjiga, slikaju tabletin bez kamere, i laprdaju o ishodima, a sve to za nevjerojatnih 37 kuna misečno, ali to nije sve, ako nazovete odma, dobit ćete i magični stalak za lakat babe Jelice.


Sićate li se onog Srbina hadezeovca Dobrivoja, koji je okupira javnu površinu, a onda kmeča da ga tuku zato šta je Srbin.

E takvih Dobrivoja hadezeovaca će bit sve više, tako da je za očekivat da se recimo svi Jugosloveni, cila sekcija antifašista i Annaboni upišu u adeze, jer neće bit dovoljno glasat za Kolindu na precjedničkim izborima, stvarna bitka će se vodit da se spasi anemični vojnik Andrej, po vokaciji dezerter na čelu adezeja.
Dovoljno je vidit komentare na društvenim mrežama vezano za neformalnu kandidaturu vukovarskog gradonačelnika Penave za predsjednika adezeja, svi dežurni komentatori po vokaciji Srbi i Jugosloveni brane grčevito anemičnog dezertera, kojeg mogu obranit jedino tako da se upišu u adeze.


Doduše adezeovci su ka najveća sljednica od svih sljednica Saveza komunista uvik imali mehanizme kako izabrat nekog govnara, more Glavaš sa selotejpom organizirat redarsku službu, ka kad su birali doktora Ivu, a lovro Kuščović more brojit glasove.

A mogu dopustit i bivšin članovima da glasaju Ivanu Pernaru, Stipi Mesiću, Jadranki Kosor, Joži Manoliću, Siniši Hajdašu Dončiću, Miroslavu Škori, i drugima.

Ali da se vratimo zmajovima, jeste li vi ka Dica radili zmajove, koji je to gušt uzmeš neke daske, zeru nailona i radiš zmaja i onda mu jebeš mater jer neće da poleti, tako da san ja bijo baš ono razdragan, kad san završijo karijeru graditelja zmajova, jer je bilo za kupit montažni zmajova, u dućanu.

Lako je bilo onda bit učitelj, kad san ja bija mali, tribalo je dici samo radtumačit to o uzgonu, pet šest zakona aerodinamike, da bi mogli Napravit zmaja.

Neš ti posla, vidija bi ja ondašnje učitelje danas da rastumaču dici kako učitat neki kurac tabletom bez kamere i sve to za 37 kuna misečno, ali naravno to nije sve......




- 08:10 - Komentari (55) - Isprintaj - #