Fressssssh

četvrtak, 03.10.2019.

Citrus reticulata

Iskreno se nadam da je ovo sa sisatom Kristinom Mandarinom, marketinška akcija neke udruge proizvođača mandarina, jer to bi bila vrhunska reklamna kampanja, međutim skloniji sam povjerovati da se radi o promociji još jednog para sisa, koji će služiti za zaglupljivanje nacije skupa sa sisama Nives Celzijus i Ivane Knoll.

Grupa znanstvenika sa više svjetskih sveučilišta je napravila meta studiju koja je obuhvatila šest milijuna anketiranih, kojom su dokazali da je laprdanje o štetnosti crvenog mesa, ništa drugo nego laprdanje, što je izazvalo reakcije znanstvene zajednice koja nas desetljećima laže, koja je tražila da se zabrani objavljivanje rezultata Istraživanja, nešto slično kako se odnose, prema onima koji dovode u pitanje dogme o globalnom zagrijavanju, koja se sad zove klimatske promjene.

Dobro ne treba to čuditi, jer Galilea nije osudila kako se to tvrdi katolička crkva, nego njegovi kolege iz znanstvene zajednice, koje bi mogli nazvat i Bare i plaćenici.

Dakle desetljećima su vas jebali s piletinom, zato jer im je proizvodnja najjeftinija, najkraće traje, i donosi najveći profit.

A znate šta će vam reć odgovoran pedijatar, da ni pod razno ne dajete maloj dici piletinu, jer je puna antibiotika, hormona rasta, i šta ja znam kojeg smeća.

Na žalost znanost je postala sklona pomodarstvu, rijetki su oni poput Galilea, puno je više lažova s metodama inkvizicije, a onda tu iskrivljenu znanost prosvjetari koji se za razliku od znanstvenika prodaju još jeftinije, i dici pričaju sad jedne, sad druge pizdarije, evo pitajte prosvjetare na blogu kako su se osjećali dok su dici govorili da je masovni ubojica najveći sin naroda i narodnosti.

Sutra je zadatak nacrtat smrzljivca, ja znan da niste svi nadareni ka ja i cure, pa da zato nećete ni pokušat, ili vam se to možda čini djetinjasto, ide vam na živce, u stvari meni je vas ža.

Sutra će onirom da je tema taka cice bit na juriš, ukrućene.

- 21:34 - Komentari (17) - Isprintaj - #