Fressssssh

četvrtak, 11.07.2019.

Kome smetaju partizani na blogu

Anselmo je zamišljeno gleda prema pučini, nije mu bilo jasno kome smetaju partizani na blogu, neko je otvorija blog sa partizanima, a onda je neki fašista obrisa taj blog, eto dokle je doša ti revizionizam.

Melin post ga je vratio u sjećanje, u ono vrime kad je zbog špijuniranja nekog Ilije Čvorovića, koji je prisrića emajlove svoje cure, i prikuplja informacije putem blogerice koja strašno voli imat i dilit informacije, došlo do nesporazuma koji je rezultira zamalo nemilim scenama.

Još uvik nekad se probudi po noći, okupan u znoju, osjećajući miris hidrauličkog ulja, i slušajuć škripanje gusjenica na bageru.

Eh sutra je novi dan, bila je Anselmova deviza, otkad je spoznao svoju žensku stranu, pogleda je prema pučini i pripalio novu cigaretu.

Anselmo je prethodno jutro razgovara sa Zdenom bageristom, dogovarali su neke iskope i gradnju nove terase isprid noćnog bara, na terasi će bit i bazen u kojem će se gosti kupat u pjeni.

Kad ga Zdene nije pripozna neće ga poznat ni drugi, šta je bilo dobro, tribalo mu je zeru mira, da se odmori, prije nego krene oluja, a oluja će se sigurno dogodit kad se pročuje da otvara u noćnom klubu prvi gej bar je samo u Mistu, nego u cilon Hrvatskon, zato je bolje da se šta kasnije sazna.

Jebate ovi komaraca šta su dosadni, reka je Anselmo, morat će nešto poduzet s tin komarcin, gejovi nikako ne vole kad ih komarci izbadaju po guzici, to ih frustrira pa budu nadrkani.

Odma ujutro će otić u Peveca vidit šta ima tamo za ubijat komarce.

- 19:38 - Komentari (16) - Isprintaj - #