Fressssssh

nedjelja, 30.06.2019.

Ten Years before nad after yesterday

Rajko je bija zahvalan materi, šta je bila obožavateljice Jasmina Stavrosa, pa mu je dala ime po istoimenon pismi navedenog pivača, jer bi mu u protivnom ćaća bija da ime po svome ćaći a njegovom didu, i zva bi se Pantelija.

Samo bi mu još to falilo, ionako je cili zbunjen činjenicom da ta seksuValni privlaču muškarci, a pogotovo njegov cimer Mate.

To je uostalom bija i razlog zašto je Rajko bija u busu koji je iša prema Mistu, Mate mu je reka da more doć na lito kod njega, pa bi nji dva skupa mogli iznajmljivat pedaline, i zabavit se.

On bi se rado bija zabavlja s Maton, ka ono jedan put kad su se bili napušili ka stoka, pa su zeru eksperimentirali, a onda posli Mate nije tija razgovarat o tome.

Zato je Rajko sija na bus, posudija od ćaće dvi iljade eura ka svoj ulog u biznis s pedalinama, i krenija prema Mistu, di će im Matin ćaća koji je bija poštar, i zadužija načelnika, tako šta je zaboravija odnit ponude drugi ponuditelja kad se prodava holel u Mistu pa je načelnikov brat jedini prida ponudu, sredit priko načelnika lokaciju za iznajmljivat pedaline.

Lito će dugo trajat, i idealna je prilika da Rajko raščisti sa samim sobom, pitanje svoje seksuValne orjentacije, jer su ga osim njegovog cimera Mate privlačile i starije žene koje su ličile na njegovu mater.

Bus je uša u Misto i parkira se na rivi, a Rajko je pogledom tražija kafić Kod dvi palme, isprid kojega nisu palme, jer ih je izija neki crv, šta je motiviralo profešuricu iz medicinske škole, vrsnu pisnikinju da napiše poemu, sa naslovom Nećeš crve, dok je mene žive, koju je Mate pokaza Rajku, šta je njega dovelo do suza.

Bija je to dirljiv trenutak Mate je napušen recitira poemu o Palmi i crvu, Rajko je napušen plaka, onda ga je Mate zagrlija i milova, od čega se Rajko uzbudija.

Rajko je po rivi vuka oni mali koferić sa kolima šta mu ga je mater kupila u KTC-u, i pita starijeg čovika, očito svećenika, Oprostite gospodine, di je kafić Kod dvi Palme.

Nisan je gospodin sinko, ja san don Petar, gospodin je na nebesin, pazi na grišnike u ovon našem Mistu, a kafić ti je tamo livo, vidiš tamo di piše Ja te volin Hajduče, E tamo, a koji si ti sinko, čiji si.

Ja sam cimer od Mate, možda ga poznate.

Mate poštarovog, jel njega, lani je doveja one dvi Bosanke šta su radile ka striptizete, reka je da su mu i one cimerice, naš se valjda i ti sinko skidat ka one dvi nesretnice.

To su bile Sabina i Ajša, to su im umitnička imena, nisu bile Matine cimerice, to je on samo tako reka, neću se ja skidat, ja ću iznajmljivat pedaline.

Dobro je sinko, večeras da san te vidija na misu skupa s Matom, a sad Ajde tamo i u kafiću pitaj koja ja Kate, ona će ti zvat Matu, Ajde sinko neka te Bog blagoslovi.

Fala gospodine, ovaj don Petre, evo iđen

- 15:36 - Komentari (29) - Isprintaj - #