FreshCaYg

četvrtak, 20.06.2019.

Otmičari

Nakon otmičara stihova evo su se pojavili i otmičari emajlova, šta je zbilja stašno i zabrinjavajuće, zamislimo da neki otmičar versi napravi pismu i to postane svevremenski hit , ka lambada, ili sitnije cile sitnije, ali da neki osposobljeni hakler lepoglavski provali emajl neke od kraljica informacija, ili predvoditeljica emajl bratstva i jedinstva.

Iz navedeni razloga nikako nije uputno ode na blogu pokazivat sliku od dice ili avijona ako ga posjedujete, jer ko zna kome more past na pamet da van otme dicu ili avijon.

S druge strane ako se oćete riješit žene ili ljubavnice, ili obe njizi, onda obavezno objavite sliku, lipo i fotošopirajte i puf na blog, već će se nać neki otmičar.

Ode na moru je sve po starom, samo su cijene u dućanima nove, svi rodijaci su saziđali apartmane, a broj bazena u mistu se popeja na sedamnajst, nekad je tolko bazena bilo u cilon propaloj tvorevini, i sad neko neka kaže da nismo napridovali.

Dica u mistu imaju one dronove, šta je nekad imala samo američka vojska i onda letaju šnjimi poviš mista i snimaju bazene, a misto iz zraka pari ka Beverly hills, samo falu palme, ali ima maslina umisto nji.

Večeras ćemo činit roštilj kod susida, pit ćemo šampanjac i kokteliće, a onda ćemo se zeru umočit u bazenčić i slušat Golden Collection od Miše Mate Kovača, imat ćemo ambijentalnu rasvjetu a možda i baklje zapalimo romantiku će Remetit samo praskovi one makinje šta ubija komarce.

Jebate stvarno smo daleko odmakli od Jugoplastika plastičnih šlapa iz zemlje meda i mlijeka.

- 16:55 - Komentari (15) - Isprintaj - #