Fressssssh

nedjelja, 09.06.2019.

Gospodari prstenova

Kad je vako vruće ja se bavin istraživanjem, pa eto potaknut člankom na portalu večernjem u kojem se neki lik tamo pita, ako nam se popravijo kreditni rejting zašto vozimo stare avute.

I kao što to obično biva rezultat istraživanja kao i obično kad neko objektivan radi istraživanje ka šta san i sam, bude zapanjujući.

Jednostavnom analizom dođemo do zaključka da stare aute vozimo da bi se kurčili.

Kako to, kako to, možda je vlada, možda su komšije, možda masoni.

Ako pogledamo cijene novih auta, niže i srednje klase, koji su prosječnom Hrvatu dovoljni za ić na posa i s posla i jednom godišnje na more, i cijene deset godina starih beemveja, mercedesa, audija, pasata i slični prometala, shvatit ćemo da su tu negdi.

I tu sad dolazimo do kurčenja, prosječan Hrvat, kod dileme novi Clio, ili deset godina star Audi A 6, uvik bira bit gospodar prstenova.

Dakle o tome zašto vozimo stara auta, pogotovo ako se uzmu u obzir troškovi održavanja registracije i osiguranja, svoj sud bi tribali dat psiholozi a ne prometni stručnjaki.

To kurčenje svoje korijene vuče iz ruralnog karaktera, i samo minja svoj oblik, nekad prije Krkanluk se manifestira tako da se nediljon za misu oblačila bila košulja, nako zeru prozirna da se more vidit u džepu pesto maraka.

Ta novčanica od pesto maraka naravno nikome nije tribala, u džepu od gaća bi se imalo štagod munite, za lemozinu, i štagod za gemišt, a ove marke su služile za kurčenje.

Zato je autor članka, na portalu večernjeg, apsolutno u krivu, kad navodi neke trošarine i slične gluparije ka razlog zašto vozimo stara auta, nije se Hrvat patijo pedeset godina u socijalizmu da bi sad vozija, Clio, Corsu, fabiu, grande punto ili nedaj Bože Daciju, kad je napokon dočeka da more bit gospodar prstenova.

Obzirom da se radi o ozbiljnom poremećaju tribalo bi organizirat paradu di bi se vlasnici deset godina starih beemveja, Mercedesa, pasata i nadasve Audija maskirali u prstenovu družinu i tražili već neka svoja prava, ako mogu drugi ponosni vlasnici poremećaja paradirat šta ne bi mogli i oni.

- 11:19 - Komentari (28) - Isprintaj - #