Fressssssh

subota, 08.06.2019.

Zeru lamentacije

Naši sugrađani pederi lezbe i ona druga slova, su činili svoju tradicijonalnu paradu,k već po osamnajsti put su demonstrirali svoje mišljenje da je svejedno jebe li se ko u guzicu stavljajuć svima nama ostalima do znanja da se oni jebu u guzicu.

Proteklo je izgleda sve u redu, nisu se našli nikakavi idioti ka nekidan oni šta su kad je bila neka druga parada, sidali po tračnicama.

Dakle idiotima ne smeta kad se neko jebe u guzicu nego samo kad se neko buni protiv ubijanja dice, zato i jesu idioti zar ne.

Dalija Orešković, inače po zanimanju promašena herojina levičardžija, je išla gledat pedere i lezbe, a njena protukandidatkinja na dolazećim precjedničkim izborima, Kolinda je išla gledat nogomet.

Osim pedera i lezbi štrajkali su i konjevlAsnici, zato šta Mile oće odjebat iPodrom i sazidat mamhatana, i sad su se tajkuni koji imaju konje da in žene milfače i ćeri starije maloljetnice jašu a ne da nji neki konji jašu , pravo uznemirili.

Naš gradonačelnik Mile jebe levičardžije ko niko drugi, svako malo ih navede da prave budaletine od sebe, prvo park Savica, pa onda magnolije i sad ipodrom, tako da je meni čisto neugodno radi moji fejspuk prijateljica koje se uvik ka zadnje tuke zapjene, pa šeraju, demonstriraju, potpisuju peticije, i nikako da shvate da su sa cilon ton levičardžijskom bulumentom opet izjebane od našeg Mile

Mladi i perspektivni Bero je reka da i omoseksuValni partneri tribaju imat pravo posvajat dicu, šta je jedna vrlo glupa i nesmotrena izjava, evo zamislimo da su Gordan Maras i Peđa Grbin istospolni partneri, i da Maras guziči Peđu, jel ima neko muda reć da bi Njima dvojici da nezbrinuto dite, ima kurac jelde.

Naši sugrađani pederi i lezbe, se osim za jebavanje u guzicu zalažu i za pravo na pobacivanje, pa bi današnje pitanje dana bilo, da postoje neki prenatalni Testovi kojima se može utvrdit seksualna orijentacija nakupine stanica, koliko bi se naših sugrađana pedera i lezbi rodilo.

- 19:13 - Komentari (28) - Isprintaj - #