Fressssssh

utorak, 28.05.2019.

Kako je Vaso zapalio žito


Naš prajmminister je u biti sposoban političar, samo je u pogrešnoj stranci, on bi bio idealan za bit sa Ankom Mrak Sataraš, ali dva posto koliko takva opcija može dobit u Hrvatskoj ne može zadovoljit njegovu ambiciju.

Izdanak prave socijalističke obitelji, kojem su se i ćaća i mater iz koristoljublja upisali u partiju, i tako se odrekli vjere nacije časti, i dostojanstva nije ni moga ispast drugačiji.

Ljudi su se u partiju uglavnom upisivali iz koristoljublja, da bi dobili stan, napredovali na poslu, lakše završili fakultet i tako.

Evo ja sam siguran da niko od vas na blogu koji ste bili u partiji nije se upisa tamo jer je bio sklon totalitarizmu, i gušenju demokracije, niti je bilo ko od vas se upisa da bi širio jednoumlje.

Ako griješim slobodno se javite i ispravite me.

Dakle i vi ste kao i roditelji našeg anemičnog prajmministera tamo išli iz koristoljublja, a onda su van matere kriomice krstile dicu, jer ste vi morali radi stana ostat na liniji i ne skretat sa njegovog puta.

Naš prajmminister bi volijo da su svačiji roditelji bili ko njegovi, ili da su svi ka on kad je domovina krvarila, utekli u Pariz ili već negdi.

Zato našem prajmministeru smeta Vaso, ne zbog toga šta je plagira diplomski ili zato šta je upa u neku lovu, niti zato šta je naštimava neke kurve i ženi špijunira emajl.

Ima on i veći plagijatora, od Vase pa mu ne smetaju.

Našem anemičnom čedu Vaso i njemu slični smetaju, jer ga podsjećaju, da se nisu svačiji roditelji upisivali u partiju iz koristoljublja, kao i da nismo svi kad je pripucalo utekli u Pariz ili već negdi.

Našem prajmministeru Vaso smeta jer ga stalno podsjeća na to da potiče iz obitelji koja se iz koristoljublja odrekla i časti i dostojanstva, i kolika je u stvari anemična pička.

Zato je naš prajmminister uz asistenciju ostalih križanaca vojnih lekarki i jugooficira krenuo na našeg superheroja Vasu, samo je zaboravio da Vaso može bit i ovo i ono, ali zasigurno nije anemična pička, tako da je ishod u biti bio predvidiv.

Zato bi bilo dobro da vi iz ovog našeg malog Jakobsfelda koji ste čast i dostojanstvo zamijenili koristoljubljem, ili potičete od takvih, kad budete na nekim slijedećim izborima svojim glasovima spašavali vojnika anemičnog, uvik jednim okom gledajte di gori žito.

- 17:54 - Komentari (32) - Isprintaj - #