Fressssssh

subota, 25.05.2019.

Dražesni pupoljci svibanjski

Danas ćemo u našoj Lijepoj zemlji kao što kaže pjesma Lijepa li si, na koju je nedavno i nekad moćna političarka Anđelija Merkl, u društvu ynašeg premijera koji boluje od iznimno teškog oblika anemije, veselo cupkala, imat dva okupljanja.
Na prvom okupljanju će nastupit i autor navedene pjesme, na čije stihove anemični i četrdeset razbojnika prije izbora veselo cupkaju, a kad izbori prođu onda čupaju kablove na trgu.
Okupljanje će bit povodom želje da žene ne spriječavaju vlastitu djecu da se rode, jer to eto ni kučke ni krmače ne radu pa zašto bi to onda dobre i poštene žene radile, evo ja san siguran da ni jedna blogerica to nikad nije i ne bi svjesno i namjerno uradila, ako radi ničega drugoga onda da ne ispane gora od kuja i krmača.

Za očekivat je da će neko od onih koji se kunu u prava slobode i toleranciju, na neki način Pokušat spriječit one koji misle da spriječavanje vlastite djece da se rode, nije dobro, da pokažu svoje mišljenje.

Naime poznato je da najveći borci za prava sloboda i toleranciju je podnose one koji drugačije misle, i da im taj pluralizam koji dopušta i drugo mišljenje osim njihovog užasno ide na živce.

Osim tog okupljanje, okupit će se i poklonici, neradnika, pedofila, masovnog ubojice, komunističkog diktatora, koji je slavio izmišljene rođendane, na način da su mu mrtvome nosili štafetu mladosti.

Pri tom će se prisutni na okupljanju nostalgično prisjećat države u kojoj su svi davali lovu za gradnju stanova, a članovi partije ih dobivali, u kojoj su oni koji se nisu slagali s partijom likvidirani udaranjem čekićima i sikirama po glavi, u kojoj se za nepoštivanje pedofila i masovnog ubojice išlo na dugogodišnje robije, u kojoj je takozvana narodna armija u više navrata vršila genocid nad tim istom narodom.

Eto šta ti je demokracija, svak ima pravo slavit šta oće osim ako se pita osvještene borkinje za toleranciju, one bi da se more slavit ono šta njima paše, po uzoru na gore navedenog pedofila i masovnog ubojicu.


- 11:02 - Komentari (23) - Isprintaj - #