Fressssssh

četvrtak, 23.05.2019.

Sliku svoju ljubim

Mater bi mene i brata obukla isto, ka da smo blizanci iako je među nama bilo tri ipo godine razlike, u njenom ženskom umu je to da nas dva budemo obučeni ka reprezentacija bilo super.

Onda bi ošli na bus desetku i vozili se do isprid Prime, onda bi išli doli prema peškariji, do foto Nene, a Nena je bila naša susida žena od Pave šta je bija poslovođa od dućana.

Onda bi nas Nena uslikala pa smo mogli ić na sladoled, oni iz aparata kakvog više nema.

Slike se nisu mogle Napravit odma ka sad, nego ih se tribalo čekat par dana, a onda bi redovito osvanule u izlogu foto Nene i tamo se zadržavale po Neninom nahođenju.

Nije da nismo imali foto aparate, bile su tu one ruske Smene, poneki Zorki a pomorci i oni šta su imali rodbinu u Njemačku su imali i Nikone i Pentaxe, Kodake, ali Portreti su se iz nekog razloga išli radit kod profesionalca, koji je eto u mom slučaju bio foto Nena.

Zanimljivo je ovo sa Škorom, kad se Zoka povuče iz utrke jer će mu bit ponižavajuće samo sudjelovat, a kompletna desnica podrži Škoru i njegov rejting bude garantira drugi krug, svi kritičari Kolinde Grabar Kitarović na čelu s kolegicom Annaboni, i sekcijom antifa na bloghaeru će glasovat za Kolindu, kako bi spriječili da desnica dobije predsjednika.

Posli su došli polaroidi, slike su odma izlazile, je da su bile u kurcu ali su odma bile gotove, ako niste znali, a niste nemojte se sad pravit da jeste, polaroidi su opet u điru, morete kupit skroz novi polaroid i odma izbacivat slike, čak ima i opciju da slike budu u kurcu sa razlivenim bojama ka na onim starim polaroidima.

U Italiji je ponosni pripadnik nacijonalne manjine ubio vlastitog dvogodišnjeg sina, i svi objektivni i profesijonalni mediji govore kako je dotični pripadnik nacijonalne manjine, porijeklom Hrvat.

Dakle ponovo je na djelu ista strategija ko kad se pokrštavala srpska nejač, smeće od medija ponosnog Roma rođenog u Italiji, čiji je otac porijeklom iz Bosne i Hercegovine, silom hoće prisilit da bude Hrvat, samo što ga ne tjeraju da viče Za dom spremni.

Stvarno je u hrvatskim medijima rijetko viđen ološ koji silom hoće čovjeka proglasit Hrvatom, ko je slijedeći, Milorad Pupovac.

- 21:16 - Komentari (20) - Isprintaj - #