Fressssssh

srijeda, 15.05.2019.

Summer in Siam

Niki dan kad je bilo aktualno onih dvoje nesretnika iz Obrovca pisali su se postovi, činile ankete, tražile ostavke ministara, vlade, predsjednice, pričalo se o Srbima, vanzemaljcima, pizdama materinima.

Ovih dana je ekipa na Rebru uradila nešto što se do sada usudila pokušat, samo još jedna ekipa na svitu, samo šta je tim drugima samo djelomično uspilo.

E ta naša ekipa sa Rebra je prva na svitu razdvojila sijamske blizanke koje su imale zajedničku jetru, a da su obe preživile.

I vi ni riči, niko ni slova, i onda ćete da prostiš srat kako je u medijima samo žutilo, negativnosti i škandali.

E pa ovo je vaš medij, vi ga uređujete, baš je onakav kakav ga želite.

Pa eto ja dajem svoj skromni urednički prilog, jer mi je srce ko kuća veliko zbog te dvije djevojčice, i tih osmero ljudi od kojih sam neke imao čast i upoznati, zbog dva života koja su spašena, zbog kompletne ekipe s intenzivne neonatologije, o čijoj sam genijalnosti već pisao, a pisat ću i opet, i opet, i opet.

A vi čekajte priliku, da možete srat kako ovde ništa ne valja, kako su svi u kurcu, tražite ostavke ministara, vlade i predsjednice, to vam je ionako, uz laprdanje o tome kako je pravo na ubijanje vlastite djece civilizacijski iskorak, krajnji domet.

Eto toliko.

- 20:58 - Komentari (33) - Isprintaj - #