Fressssssh

srijeda, 01.05.2019.

Tv kalendar

Ako mislite drugačije nego svi ostali, to apsolutno ne znači da niste u pravu, to znači da gotovo sigurno niste u pravu, i da ste najvjerojatnije razmaženo derište koje je u stanju pronaći sve moguće izgovore koji postoje, kako bi opravdali vlastitu lijenost, komoditet i neprihvaćanje odgovornosti za vlastiti život.

Svi oni koje niko ne razumije, ne shvaća, i koji u svima ostalima vide ljude s greškom kojima eto nije dato da dosegnu samo njima znane spoznaje, su uglavnom ljenčine, koje laprdaju bez veze a sve sa ciljem kako bi relativizirali neuspjeh koji obilježava njihove promašene živote.

Danas je spomendan Svetog Josipa radnika, inače svetca zaštitnika hrvatskog naroda, i obljetnica vojno redarstvene akcije bljesak, kada su okupacione snage potpomognute domaćim teroristima, vojno poražene, i nakon četverogodišnjeg orgijanja, protjerane iz zapadne Slavonije.



Okupacione snage su tog prvog svibnja 1995 kukavički pobjegle brzinom svjetlosti, i ostavile nezaštićene civile koji su ih sve vrijeme okupacije podržavali na milost i nemilost neprijatelju.

Danas se slavi i međunarodni praznik rada, mladež esdepeja iz Splita je isti čestitala uz sliku masovnog ubojice, gradonačelnik Mile je skuva fažol i dili ga penzijonerima i neradnicima iz sindikata u Maksimiru, tamo pensijoneri i neradnici iz sindikata potpisuju za referendum o penzijama, koji se niti penzijonera niti neradnike iz sindikata ne tiče, penzijoneri će kad se odredbe krenu provodit, bit mrtvi, a nadajmo se da sindikati ovakvi kakvi su sada neće više postojat.

Obziron na to da će se to sa penzijama Počet primjenjivat za dvaes godina, tribalo bi raspisat referendum na kojem ne bi smio sudjelovat niko priko 40 godina, kako bi izbjegli da o tome odlučuju stari prdonje koji ionako nemaju pametnijeg posla pa odaju okolo i potpisuju gluposti.

Zašto bi recimo ja odlučiva o nečemu šta se na mene ne odnosi, odakle mi pravo uostalom, zar ne, u stvari onako kako je mladima do 18 godine zabranjeno glasat ta bilo šta tako bi tribalo i onima koji su otišli u penziju zabranit da glasaju za bilo šta.

Zanimljivost je da u Hrvatskoj korisnika invalidskih mirovina, ima 12 %, a recimo u Belgiji 2,6 %, ili u Danskoj 5,5 %, vjerojatno zato jer u Belgiji doktori za par tisuća eura ne sređuju invaliditete.

Da odma demistificiramo u ovih 12 % ne spadaju braniteljske mirovine, znači ako ako bi usporedili podatke sa ostatkom svijeta, barem svaki drugi korisnik invalidske mirovine je lažni invalid.

Zato bi bilo lijepo da onako kako stalno laprdamo o lažnim braniteljima isto tako laprdamo o lažnim invalidima, jebemo im mater, i govorimo kako će uništit državu.

Dakle mogli bi zaključiti, koliki su joj prevaranti građani, dobro je da ova država još i postoji.

- 12:39 - Komentari (22) - Isprintaj - #