Fressssssh

nedjelja, 24.02.2019.

Choupette

Kapitalistička Norveška monarhija lovu od svojih zaliha nafte investira u fond, koji svakog njihovog građanina čini milijunašem.

Socijalistički raj na zemlji Venezuela koja ima najveće zalihe nafte na svijetu, je upravo zatvorila granice i ne dopušta da se njihovim građanima koji gladuju dopremi humanitarna pomoć.

Ne triba imat naftu da bi se bilo bogat, nekad je dosta imat i banke, evo recimo Belgija koja nema naftu a ima banke, neće da vrati Libiji koja ima naftu 16 milijardi dolara koje je libijski diktator Gadafi parkira u banku, da se nađe njemu i njegovima.

Ćer od bivšeg precjednika Venezuele većeg komuniste i pobornika socijalizma od blogija i Gea zajedno, je spremila negdi četri milijarde da jon se nađu.

Mi nikad nismo saznali koliko je šepavi zločinac spremio da mu se nađe, a od krivoustog zločinca su unuci imali banku, jer su čuli da se u banki uvik nešto nađe.

Ona ofucana stara pederčina Karl Lagerfeld je kažu ostavio dobar dio od svoji dvista milijuna nečega svojon mački. Koju je tija oženit.
Tako Choupette, tako se mačka zove ima dvi sluškinje i jedna uvik mora bit s njon i češljat je.

Dakle Čupkica je upala u lovu i sad bi tribalo angažirat nekog od blogomačaka da je izjebe i oženi kad već Karl nije moga, tako da baren u brakorazvodnon parnici dobijemo pola od dvista milijuna nečega, jebiga nije za bacit pola od dvista milijuna bilo čega.

Ako su mački zauzeti more se javit i bilo koja ofucana pederčina s bloga.



- 11:00 - Komentari (22) - Isprintaj - #