Fressssssh

ponedjeljak, 04.02.2019.

Ponzijeva shema

Jel znate vi šta je Ponzijeva shema, moš mislit, ono ka čini vam se da ste nešto čuli ali ne bi mogli sa sigurnošću reć, ali fala Bogu tu je Google.

Stani putniče namjerniče stani, ne odlazi na Google, ne gugliši bez potribe, Saćemo sve rastumačit, sve to je prosto ko pulsirajuća vadŽajna renomirane umjetnice.

Dakle ukratko to je piramidalni sustav u kojem neradnici koji su na vrhu gledaju zajebat one doli i živit na njiov račun, dok ovi ne skuže priču i onda se piramida sruši, da bi shema funkcijonirala, baza ilitiga dno piramide odnosno ovi koji će bit zajebani, mora bit sve veća i veća.

Inače najpoznatiji primjeri Ponzijeve sheme, su sustavi mirovinske skrbi i socijalnih prava, u razvijenim zemljama europske unije, odatle toliko grčevita potraga za radnicima, uvoz Alahu akbara, rvatske i inih dijaspora, i sličnog otpada.

Ali nećemo o tako teškim temama, malo ćemo se zajebavat, prije nego neko od naših lumena s bloga obradi licemjerje odricanja od čokolade u korizmi, dok pensijoneri kopaju po kontejnerin, a dica umiru od gladi u Afriki.

Mi ćemo se bavit veselijin teman ka šta je zlostavljanje životinja u svrhu samopromocije na naslovnici.

Drug bloger Kupus je ispravno uočijo da se maške, pasi, i šimije koristu u svrhe samopromocije brezočni blogerica, o tome da se i osobe smanjene inteligencije isto tako koriste, od strane psikički bolesni žena nećemo ni pričat, time ćemo se bavit kad budemo obrađivali temu maskenbala i života pod maskama, koje uzalud nosamo okolo jer ionako su nas svi prokužili.

Kad malo bolje produman, jebate pa mi smo sve živo već prodiskutirali, od komercijalizacije Božića do licemjerstva u korizmi, a te Ponzijeve sheme vas ne zanimaju, dakle ne priostaje nan ništa drugo nego pričat o erotskin avanturama pasa, mačaka, šimija i osoba smanjene inteligencije, i pulsirajućin vadžajnama renomirani umjetnica.

I naravno pogađat ko bi još moga bit Annaboni, jebate kako je krenilo nikad neću tražit ženu u sebi, zamisli majke ti horora ja krenen i nađen Annaboni u sebi, odma bi iša pod tuš i plaka tamo, ka Jodie Foster kad je ono bilo silovalo u onom filmu

dakle ja mislin da ovu civilizejšn, neće sjebat ni atomska bomba, ni globalnom zatopljenje, nego će sve otić u pulsirajuću vadžajnu materinu, skupa sa ovin Ponzijem i njegovim shemama, ali koga uostalom briga za to, nego da se mi vratimo našon omiljenon temi, seksu

danas ćemo braćo i sestre, imati grupnu meditaciju, i svu svoju pozitivnu energiju usmjeriti, u cilju postizanja što boljih rezultata, seksuValne prirode našeg kolege blogera Zlaje, jer ako Zlajo ne osvitla naš obraz, loše nam se piše, i zato ajmo jedan gromki ommmmmmm

neka odjekne do daleke i mile nam Patagonije

ommmmmmmm

- 08:47 - Komentari (27) - Isprintaj - #