Fressssssh

subota, 02.02.2019.

Diskretni šarm buržoazije

Počela je veljača, misec u kojon se mačke jebu, pa će popularni bloger Zlajo imat masu posla.
Doduše mačke se jebu i u drugin misecima ali ne jauču toliko ka u veljači.

Inače žene nisu normalne, one recimo oće imat mačka, jer ko bi drugi tio imat mačka, jel znate vi ijednog muškog koji ne traži ženu u sebi koji oće imat bilo šta osim dobrog auta i neke s velikim sisama, ne znate.

Šta smo ono bili pričali, aha te ženske ka puno vole te mačke i onda in okinu muda, pa je li to normalno.

Zamisli s kojon nelagodon bi Čovik taku manijakinju pita jel me voliš, a šta da kaže da je, ko bi smijo zaspat, taman sklopiš oči kad eto nje s velikin nožon i gleda ti u prepone.

Jebate ako je luđakinja u stanju mačku koji jon nije ništa učinija cvikat jaja, ko zna šta bi tebi uradila jer nisi zna točan odgovor je li debela u onon vešti šta je kupila broj 36 iako nosi 44.

Daklen počela je veljača, danas će Svizac Pilip gledat koliko će trajat zima, on je u Ameriki, mi imamo Vakulu i Dunju koji miru zimu umisto svizca Pile.
Ti Amerikanci su luđi od ovi žena šta škopu mačke, otkud Svizac more znat kakvo će bit vrime, to znaju Norvežani a ne svizci, ili Pamela Anderson, ona i nije norvežanka.

Inače poznato je da su najpametniji ljudi rođeni ka vodenjaki, zato ćete ritko čut za vodenjaka da neko kaže on je dobar, znate kako onin glupin kažu, ma on je dobar, onako utješno, kad već nije pametan.

Jelena Februarka je rekla da je Ivana Vida, kojon je najveće dostignuće šta se udala za Vidu, koji gonja balun, u kurcu jer je ružno pričala o poslugi,Februarka je za razliku od Vide, ove šta se udala, ne ovoga koji gonja balun, prava aristokracija, nije seljanka da ružno govori o kmetovin, jer jebiga kakvi su da su, tvoji su, kmetovi naravno.

Šta vi nako na prvu mislite, jel više jauče Ivana ili Jelena kad ih se nateže.

Koju blogericu bi najradije slušali kako jauče.

- 09:00 - Komentari (30) - Isprintaj - #