Fressssssh

nedjelja, 20.01.2019.

Delilah

Ovi post sadrži eksplicitne slike oralnog seksa pa se nevine blogerice dok in je još vrijeeeeemeeee, upozoravaju da spasu svoju bresmrtnu dušu od grija prožude, i lagano Brez panike napuste post uz taktove pjesme Produži dalje, produži dalje od Čole.

Čola je bija seks simbol, za očajne kućanice i nedojebane skojevke, kad bi Čola zapiva Druža Tito mi ti se kuneeeee eeeee eeeee eeeeeeemo svaka skojevka bi se ovlažila i onda bi bacale vlažne mudante na binu pa kad bi posli koncerta Mujo doša čistit pozornicu i pita šta je bolan ovo mokro po bini Haso bi mu odgovorija, ništa bolan Čola pjeva Pičke plaču.

Dakle braćo i sestre Blogeri i blogerice, svjedoci smo da svaka vadžajna plače na stihove o šepavom masovnom ubojici.

To šta je Čola bija u komunističkoj vukojebini, Tom Jones koji je tema ovog posta ka Čovik koji je osigura svoj jubavni tapetić, je bija u belosvetskim razmjeriman.




Čovik je bija pivač i seks simbol, šta kaže i njegova istoimena pisma Sex bomb, iako vako na slici pari i malo gej u uskin gaćama ka da ga je Demetra oblačila, i crvenon košulji, ali to je pitanje mode u sedandesetin koja je nastajala pod velikin uticaje raznih droga, o čemu Tomica piva u pismi Green green Grass of Home, di se čudi kako mu je iza kuće naresla velika i zelena trava, pa su onda u to doba pivači bili uvik napušeni.



Evo vidimo na ovu sliku da su u to doba pivači bili promiskujitetne živine, nešto šta bi i naš kolega Mek tija bit, da ga mlade i nevine blogerice iskorištavaju za vježbanje umitnog disanja.
Danas pivači vidše nisu taki, izgledaju više nako ka nadrkane lezbe, loše tepilirane na rubu nervnog sloma, a pivaju ka da in se sere, a konduta nigdi na vidiku, to se zove falšet.

Tom Jones je sad stari parip, pa nećemo mećat njegove nove slike, umisto njega stavit ćemo sliku nekog Macho Rusa i visoke vadžajne sa napumpanim ćubama.



Rus je bija u posjeti kod komšija i bili su ga dočekat predstavnici svih srpski zemalja, Čube iz Srbiju, Dodik iz Bosnu, i Milorad iz Kroejša, osim njih je bija tamo i Voja Balerina Šešelj, ka predstavnik Vaseljenske populacije i velika srpska umjetnica Svetlana Ceca Ražnjatović, udovica poznatog humanitarca i velikog Srbina Željka Ražnjatovića Arkana.

Za to vrime naši vlastodršci su imali neobuzdanu zabavu, i pričali o avijonima, i vadžAjni Jelene Karleuše koja je utekla u Kinu, od onog Četnika, svome Dušku kojega jedino voli.



Daklen Nema više ko šta govorit o nekon anemiji, vidi jebate ovi naši zviri, to ubija pogledon, Chuck Norris bi se usra po Jean Claude Dam Damu kad i vidi.

Sad mi se neda više tipkat, šta san ono reka, aha post sadrži eksplicitne slike oralnog seksa, evo sad ću metit, a ne ka ovi neki šta samo obećaju, i tako varaju mlade nevine blogere sa posebnim potribama.

- 08:47 - Komentari (21) - Isprintaj - #