Fressssssh

srijeda, 16.01.2019.

Što učinila si tiiii




meni su žene fascinantna bića, to kako se one međusobno ne vole, to je fantastično

Ja mislin da je pritvorit tu žensku međusobnu netrpeljivost u energiju da bi mogli pristat vadit naftu, ni ugljen nan ne bi triba, ništa živo, mogli bi grijat cilu vaseljenu, i ova naša balota bi svitlila ka božićno drvce šta se zove bor, iako u stvari više manje svi kitu smreku

Ako izaberemo dvi žene, neke Random bilo koje i stavimo i u međuodnos, koliko god se one trudile, među njima se odma rađa napetost ka među Hrvatima i Srbima, i ne pomaže tu ništa nikakva glumačka škola, ništa u ženi ne more probudit ženu ka druga žena.

Ima doduše tu nekih trenutaka predaha kao i kod Hrvata i Srba kad se najgori među njima pitaju, ko nas bre zavadi, tako i one nekad razmjenjuju recepte, pričaju o šminki, i mećanju umjetnički trepavica, nekad kad neku pribije pripadnik suprotnog spola, pružile bi jon i utočište, ka šta su Hrvati pružili utočište Srbima kad su ih Turci tili silovat.

Ali avaj, nemore ta idila dugo trajat, ova zlostavljana još nije ni kofere raspakiralA, oće ovon spasiteljici otet muža, i šta je još gore, udvara se prijateljicama od spasiteljice, jer jebeš muža to je muško samo mu daš da namirišu vadžAjnu i to se ponaša ka ćuko kad nanjuši ženku šta se da prostiš tjera, ali ako jon otme prijateljice to je isto ka da je dotičnu zapišala.

Dakle iz svega toga moremo zaključit da su žene u pravu kad nemaju iskrene empatije prema drugin ženama, one najbolje znaju s kin imaju posla.

U svitu se događaju dramatične stvari, ona engleska cirkusantica je popušila, i sad ne znamo kako će dalje ić razvod Engleske od Europske unije.

Tako nan i triba, kad je bijo zadnji svjeski rat, Engleze je vodija Churchill, a švabe Itler koji je tražija ženu u sebi, pa je bilo zajebano, sad Englesku vodi cirkusantica a švabe osoba trajno oštećena životom u komunističkoj vukojebini, to nemore nikako na dobro.

Kažu da bi u najgorom scenariju u Nemačkoj 700.000 ljudi ostalo bez posla, a Irska bi ošla u kurac.

U Nemačkoj ne bi bez posla ostale švabe, a Alahu akbari se neće vratit kući da ih jebeš, šta će tamo sodomisat koze, lipše in je silovat švabice, pa bi onda najebali naši migranti, a o ovima u Irskoj da ni ne pričamo.

Baš me zanima da se dogodi taj najgori scenarij, bi li ovi naši koji su ošli tamo imat velike plaće, i sa sigurne udaljenosti seru po nama koji smo ostali, ostali u tim obećanin zemljama u kojima plaćaju porez, ili bi se vratili vamo bit socijalni problemi.

Ko će ga znat.

Današnje nagradno pitanje je koja vam blogerica najviše ide na živce.

Nagrade su vrlo primamljive, Lampa s abažurom od crveni ćipkani mudanti, malo rabljene umjetničke trepavice, nikad objavljena zbirka blogerske poezije, i najnoviji model stalka za lakat s ugrađenim grijanjem i lađenjem, i vibracijom.


- 09:14 - Komentari (35) - Isprintaj - #