Fressssssh

subota, 12.01.2019.

Nešto novo, nešto staro, nešto plavo

Matt Branch je osta bez dijela live noge, koji mu je amputiran, i to nakon šta ga je upuca ni više ni manje nego njegov labrador Tito.

Eto ni pas koji se zove Tito ne more bit normalan, normalni pasi laju na pošćere, a eto ovi Tito puca po kućama.

Nema šta uzoran antifašista, skoro ka oni socijaldemokrata, ša je iša na dernek u Banja Luku ka hrvatski ambasador, srića šta je lik esdepeovac pa nas neće previše turpijat s time, da ne ne daj Bože adezeovac do Uskrsa bi srali o tome kako je Debil oša na dernek kod Dodiga, vako će se objektivni i profesijonalni hrvatski mediji, potrudit da se sve to zataška, da ne bi ne daj Bože naudilo Jugoslovenima kad budu ovi europski izbori za miss fotogeničnosti.

Inače jugosloveni koji su godinu dana kmečali zato šta su Rvati tili kupit neke avijone od Židova, umisto da su kupili tablete za dičicu, sad kad se ispostavilo da su židovi tili izlevatit ove naše ka Dell Boy i Rodney, kmeču zašto nismo kupili avijone, sve i da nan neko te avijone da mukte, oni bi našli razloga za kmečat, tako da nije lako Jugoslovenima, morete i pripoznat po tome šta se stalno drže za drob, jer in uvik priti opasnost da dobiju bruh od kmečanja.

Naš gradonačelnik Mile inače bivši sekretar partije, i potpredcjednik socijaldemokrata, koji je neviđenon mudrosti, lijevo orjentirani građana posta gradonačelnik, uči vozit bager, šta je još jedan u nizu tečajova, koje će naš superheroj uspješno savladat, posli tečaja za betmena, i tečaja umjetničkog sklizanja po groblju.
Naš gradonačelnik je jedini šta vodi računa o Jugoslavenima, tako da svaki koji ne zna di će, on ga uzme kod sebe u partiju ili u svoj disko klub u saboru.

Na blogu se pojavila nova blogerica, koja oće izazvat nemir u našon inače skladnon i harmoničnon zajednici, tako da se ponaša nenormalno, i samo čeka kome će jebat mater, zli jezici će uskoro počet pričat da san to u stvari ja koji je naša ženu u sebi, ili tako nešto.



ali ne morate brinit, tu je drugarica Annaboni da zavede red, potirala je ona s bloga i veće karonje, nego šta je navedena blogerica, kad je Anči pogleda umiljato ka šta Jacques Huoudeck gleda ljubimca, sve će jon bit jasno.



Pazite mi na sebe, pazite se pasa koji se zove Tito, jer niko ko se zove Tito nije normalan, jer kako je moja pokojna baba znala reć, nomen est omen, i ako negdi sritnete crveni bager koji veselo kopa okolo, to je naš superheroj Mile, naš gradonačelnik, komunista, socijaldemokrata, kolekcijonar Jugoslovena.

Daklen, živijo Mile, doli Tito, živijo slavonski haski.

- 08:44 - Komentari (30) - Isprintaj - #