Fressssssh

četvrtak, 10.01.2019.

Pokidat ću lance sve

Neki mali satiričar je metija sliku neidentifikofanog fašiste koji drži glavu od drugog neindetifikovanog fašiste, pa su se svi uzjebali, idijota uapsilo, svezalo lancin ka Dadu Milinovića, odvelo na sud i pušćalo.

Kad je velikosrpsko glasilo klalo na naslovnici Luku Modrića, i Marka Perkovića Tonsona ili višalo Vranju Tuđmana, onda su svi ispravno zaključili da je to satira, klanje živi i višanje mrtvi Hrvata je oduvik još od stoljeća sedmog bilo satira, čemu zorno svidoči poznati satiričar Nenad Neša Stazić, koji bi uvik u svojin performansin Kla Hrvate.

Ovi neiskusni mladi satiričar je s druge strane falija, jer u nema ničega satiričnog u mrtvin četnicima, na šta mu je odma ukaza oktroirani predstavnik agresora u našon domovini, Milorad, koji je tio korumpisat našeg gradonačelnika Milu, i uvalit mu neku lovu, koju je poznati satiričar Porfirije koji u svojin nastupima izvodi četničke pisme, a ne nosa glave od mrtvi četnika, ka ovi mladi neiskusni, naša u kruvu.

Međutim nije se rodio četnik koji more zajebat našeg gradonačelnika Milu koji je vrhunski satiričar i mađioničar, Mile ka iskusni antifašista zna da moreš srat po Hrvatima kolko Oćeš, ali da četnike ni mrtve ne smiš dirat, jer je upoznat s povjesnim činjenicama, Da su antifašisti i četnici na kroz povijest zajedno klali Hrvate.

Mladi bahati glupan koji misli da ako mu je ćaća šef subnora, more radit šta oće, je zasluženo završija u lancin, ka Dado Milinović, jer koliki glupan moraš bit i neuk, a da ne znaš da u Hrvatskoj samo Srbi i Jugosloveni mogu bit satiričari, svi ostali koji diraju u mrtve četnike ne bavu se satiron nego govoron mržnje.

Da je recimo metija sliku na kojon Sava Kovačević piša po mrtvin ustašama, ili bilo kojin Hrvatima, jer svi su sumnjivi to bi značilo da svjedoči svoju predanost antifašizmu, i svi Srbi i Jugosloveni u medijima, nevladinin udrugama i hrvatskon vladi bi klikćući pozdravili Savine sposobnosti uriniranja.

Međutoa vaka nesmotrenost da se satiriše sa mrtvin četnicin, to je nedopustivo, i kako kaže predstavnik agresora Milorad, govor mržnje koji pogađa sve Srbe, iako nisu svi Srbi četnici, ali Milorad teško radi distinkciju, jebate koja rič, između Srba i četnika, pa se za svaki slučaj uznemiri.

Mladi sairičar je triba metit sliku na kojon bi pored ova dva fašista triba bit i predstavnik antifašista koji su bili jednako efikasni u ubijanju nevinih ljudi ko i navedeni fašisti, i onda su sva trojica tribala u jednon ruci imat svaki svoju glavu a u drugoj zaključke povjerenstva za Suočavanje s prošlošću, jebate koja bi to satira bila.

- 09:24 - Komentari (28) - Isprintaj - #