Fressssssh

nedjelja, 11.11.2018.

C točka

Negdje prošle godine je njemački dug pao ispod 2.000 milijardi eura, što bi značilo da je svaki stanovnik njemačke dužan, oko 23.800 eura.

Nije to baš nešto puno, pogotovo u usporedbi s Francuzima, Englezima, Španjolcima, Amerikancima, Austrijancima, Belgijancima, Talijanima Ircima koji su dužni svaki po 50.000 eura, ili Japancima koji su dužni svaki blizu 90.000 eura.

Javni dug Hrvatske je negdje oko 9.000 eura po glavi stanovnika.

Evidentno je dakle da što više tuđim kurcem gloginje mlatiš, da ti je osjećaj bolji, ili prevedeno na ekonomski jezik, da bi bolje živio moraš što je moguće više tuđih novaca trošit.

Zamislite da se sad Hrvatska zaduži po stanovniku barem kao Njemačka, ili ne daj Bože ka ovi drugi, i da svaki Hrvat dobije 41.000 Eura božićnice, jebate koja bi to komercijalizacija Božića bila, i prejeben doček nove godine,

Nijemci ne bi mogli naštancat onih Mercedesa i beemveja, koliko bi mi toga pokupovali, saziđali bi baren milijun apartmana, izili milijun janjaca i milijun odojaka, siti centar uan, bi mora radit 24 ure na dan.

Jebate koje bi to veselje bilo, u Areni u Puli bi bio koncertni maraton, pjevali bi Lepa Brena, Đorđe Balašević, Zdravko Čolić, Bajaga, Mike Kekin, i Bora Drljača, bila bi to neka inačica istrijanskog Woodstocka.

Gradonačelnik Mile bi saziđa fontanu u Kozari boku i oko nje napravija trg, Brez magnolija na kojem bi organizira centralnu proslavu adventa.

Napokon bi postali dio kulturnog svita i bili dužni ka i svaki Irac, Talijan, Austrijanac, Belgijanac, Španjolac, Francuz i drugi.

Zato triba organizirat demonštracije, i maknit ovo anemično govno, on navalijo smanjivat javni dug, jer su mu tako rekli u centralnom komitetu u Bruxellesu, oni govnari šta ne žele da mi živimo kao ceo normalan svet, i budemo dužni ko i oni.

U protivnom, ako nešto ne poduzmemo i dalje će mladi Hrvati bižat u Njemačku jer kad odu tamo odma su dužni 23.800 eura ili u Irskoj 50.000, nisu ludi ostat kod kuće i ka zadnja sirotinja bit dužni samo 9.000 eura.

Zato Drugarice blogerice i drugovi Blogeri, dignite svoj glas, Ajmo tražit toga koji dili te novce, priključimo se zajednici progresivnih i osviještenih naroda, budimo dužni bar 50.000 eura po glavi, šta bi ovi neki drugi bili bolji od nas.

Ako neko zna di je taj drug koji dili novce neka kaže odma ili muči zauvik.

Ali nije sve u novcima, ima nešto i u seksu

Znanstveniki su otkrili poslin G točke i C točku, i kažu da su ti organizmi koji se doživljavaju stimulacijom C točke, dobri za popizdit, šta je meni otvorilo neke nove spoznaje.
Naime kad san ja radijo u državnom preduzeću bilo je nešto šta se zvalo stimulacija, i to su uvik dobivale direktorova tajnica i šefica financija, i nji dvi bi tako stimulirane bile jako zadovoljne.

Kažu da je ta C točka 15 centimetara unutar vadžajne, da se Čovik pripadne, to je rupa bez dna, dakle većina vas nikad neće nać tu C točku kod partnerice, tako da možete mirno i dalje nastavit tražit smisao i bit nervozni poštari, ko vremešni panker Mile Kekin.

Vi koji imate alate, jer vještine tu nemaju baš nikakvu ulogu, samo uprite stimulišite, ućinite da blogerice budu zadovoljne ka tajnica od mog direktora i šefica financija također.



- 11:34 - Komentari (22) - Isprintaj - #