Fressssssh

utorak, 06.11.2018.

Butterfly meadow







U prijateljskoj i nesvrstanoj Belgiji se vodi istraga o tome ko je zamračija kamate na po nekim izvorima sedamnajst milijardi dolara koje je u Belgiju sklonija Moamer El Gadafi, jugoslavenski đak, veliki prijatelj nikad prežaljenog šepavog masovnog ubojice po činu maršala, i nadasve istinoljubivog bivšeg predsjednika Stipe Mesića zvanog Burduš.

Koliko je poznato to nije jedina lova koju je Moamer sklonija, dapače i on i njegova mladunčad su najviše love koliko se zna parkirali u Italiju, ne zna se koliko ni di sve.

Po nekim saznanjima kamate od Gadafijeve oročene štednje, a i dio glavnice, belgijsku vlast je preusmjerila nazad u Libiju, i s tom lovom financirala građanski rat koji i dan danas traje.


Gora od belgijske i drugih gej friendly totalitarnih vlada, je jedino Annaboni, koja se u svom postu istovremeno izruguje ćelavin muškarcim i pametnin ženama.

Ona u svom bezočnon pamfletu tvrdi da žene ne mogu bit lipe i pametne, pa su obzirom da još nije rođena žena koja ne misli da je lipa, onda znači da su nepametne.

Taj mučki napad, izazvan ljubomoron prema mlađin blogerican, još bi proša Brez adekvatne reakcije, da nije mene brezkompromisnog borca za istinu i pravdu.

Da Annaboni nije u pravu, i da se služi podvalama i blago rečeno neistinama, utvrdit ćemo jednostavnim uvidom u blogerice koje posjećuju moj blog.

Sve navedene su ka prvo pametne, a isto tako i lipe, evo ako neko misli da neka od moji blogoprijateljica nije lipa i pametna neka kaže sad ili neka muči zauvik.

One blogerice koje nisu lipe ili nisu pametne, ili oboje, ka šta smo do sada imali priliku vidit su u stvari muškarci zarobljeni u ženskom tijelu.

Ka šta imamo na blogu blogere koji teaže žene u sebi, tako imamo i žene, koje se trude pokazat da imaju najvećeg pišu među svim pišama.

Za razliku od tih moje blogoprijateljice se u svom ženskom tijelu osjećaju sasvim prirodno, i dobro, ne pucaju ih nikakvi Dorothy over the rainbow efekti, ne žele biti muškarci, jer se sasvim dobro osjećaju ka lipe i pametne žene.

Zato dignimo svi skupa naš glas, i viknimo, nećeš razbojnice, slavimo braćo i sestre danas žensku pamet i ljepotu, kojoj nije potribna nikakva manipulacija, da bi zaslužila bit voljena, slavimo ponosne žene koje nikoga ne tribaju muljat.

Zato moj blog za razliku od nekih, izgleda ko livada puna prekrasnih leptira, koji lelujavo lepršaju sa cvita na cvit.

Zato recimo doli Gadafi, belgijsku vlada i Annaboni, živile prekrasne pametne žene, i muškarci koji ne traže ništa u sebi pa ni ženu.


- 09:38 - Komentari (52) - Isprintaj - #