Fressssssh

nedjelja, 04.11.2018.

Partnerice



Po onom kontroverznom istraživanju, žene su rekle da su muški koji imaju više od petnajst partnerica promiskuitetni, a sve ispod toga je super, samo da su oni koji su imali manje od pet partnerica u kurcu.

Ja ne razumin zašto su te žene tako nabrušene na ove koji nisu top blogeri, umisto da puste ljude na miru, Ka da su oni tili takvu sudbinu, da oni slinu po blogovima od namiguša, a namiguše samo vidu popularne blogere, koji se nota bene prema njima grozno ponašaju.

Neki nisu raščistili sa vlastitim seksualnim opredjeljenje, neki tražu ženu u sebi, neki su gadni, a neki i glupi, jebiga razni su razlozi zašto neko nije doša do broja pet.

Ono šta je najvažnije da su sve ove prethodne, bile zmije, razvaljene opajdare, krmače i frigidne ružne kučke.

Kad muškarac prizna da su mu sve bivše bile takve, može se pristupit ostvarenju veze, jer svaka žena zna šta je za njega najbolje, njima je to urođeno, i da bi se veza realizirala kako triba, važno je da on nju sluša, i nikoga drugoga, i da o ničemu ne misli nego o onome šta mu ona kaže.

Do sada još nije zabilježeno da je neka žena ili muškarac koji se tako osjeća, rekla da je ona kriva za neuspjeh veze, uvik su se neuspjesi događali kad bi muškarci pristali slušat, i počeli mislit.

Posebno je opasno kad muškarci počnu mislit, jer općepoznato je da muškarci najviše mislu o ženama, zato svaka iskusna blogerica kad vidi da njen muškarac misli, odma mu jebe mater i nađe nekog posla, jer općepoznato je da muškarci ne mogu radit dvi stvari odjedamput, tako ako mu nađe posla on neće moć mislit o ničemu, a posebno ne o ženama.

Nećemo pitat blogere koliko su imali partnerica, jer znamo da će se kurčit, a dosta je nama i naših laži.

Umisto toga imamo anketu, ta blogerice, koga bi od blogera najradije zaskočile, i ne bi mu dale mislit, one koje bi zaskočile više njih, ili nedaj Bože svakoga koji se miče, ne moraju komentirat ništa.

- 15:31 - Komentari (32) - Isprintaj - #