Fressssssh

petak, 28.09.2018.

Five o clock tea

U Norveškoj su uapsili nekog psihologa il psihijatra, pedofilčinu jer su ga ufatili da je skida s neta filmiće u kojima odrasli muškarci siluju bebe.

Slučaj i ne bi bio toliko intrigantan, nego samo gadljiv, da navedeni psiholog ili psihijatar, nije bio jedan od vodećih ljudi u sustavu socijalne skrbi u Norveškoj, te kao takav odlučiva o tome kome će se oduzeti dica.
Naime u Norveškoj kao i u nekim drugim zemljama ako jako vičete na dicu jer guraju kacavidu u šteker, ili kad su malo veći puše marihuanu, oduzmu van dicu, i to radu stručnjaci pedofili.

Jedna od majki kojoj je taj stručnjak oduzeo dicu je uspila dobit svojih četvero natrag, ali za mnoge je prekasno.

Nedavno su u Zagrebu uapsili pedofilčinu koja je silovala veći broj djevojčica, obzirom da se radi o poznatom treneru u sportskom klubu, a ne o svećeniku, sve je prošlo prilično nezapaženo, mediji nisu danima pisali o tome, nismo mu saznali identitet, niko nije tražio da se sportski klubovi ukinu, niti da se djeca prestanu baviti sportom, čak ni moja prijateljica Annaboni nije usplahireno napisala post.

Šta ti je nepravda, čisto djeci koju je silovao trener dođe da se ubiju, zato što ih nije silova svećnik, ovako ispane da njih niko ne jebe dva posto.

Možda ke to do toga što ti svećenici nisu samo pedofilčine, nego i pederčine pa nategnu dečkiće, ne vidim drugog razloga da se o patnji silovanih curica ne govori.

U Americi je neka nedepilirana skojevka, prijavila kandidata za ustavnog sudca, da je on nju prije tries išes godina zamalo jeba, kad je njoj bilo 15 a njemu 17.
Pritom je navela četvero svidoka, od kojih dvoje kažu da se taj tulum na kojem se dogodilo to silovanje nikad nije dogodio, treći da to nije istina, a četvrti da nikad u životu nije vidio optuženog.

Sve to nije bilo dovoljno da se ne održi javno suđenje, na kojem je nedepilirana skojevka, u skladu s Me too pokretom, nakon 36 godina iznenada osjetivši potrebu za pravdom, potreseno pričala kako je zamalo jebana.

Inače Inženjer koji tvrdi da je izgubio ćer, je i u Crnoj Gori prijavljen bez djeteta, što je izazvalo duševne boli kod Maje Sever pa je ošla na bolovanje, što jasno ukazuje kolikom stresu su izloženi objektivni i profesijonalni novinari u Hrvata.
Eno i Hrvatsko novinarsko društvo je stalo u obranu svog precjednika, koji je dobio otkaz na hateveju, uz konstataciju da je to normalno da novinari viču na svoje kolegice i jebu im mater, te to treba uzeti u obzir, i da za novinare koji skrivaju pedofile psihologe ili psihijatre, i sportske trenere, a dušom i srcem podržavaju nedojebane zamalo jebane skojevke, i Inženjere koji gube dicu, mogu biti sankcionirani tek ako ubiju kolegicu, i ako se pritom dokaže da je kolegica bila dovoljno liberalna da nije zaslužila da je se ubije.

Ako se neko pita di je čaj u toj priči evo, slika govori tisuću riječi

- 11:01 - Komentari (15) - Isprintaj - #