Fressssssh

subota, 15.09.2018.

Festival performansa

Ne znan kako je kod vas ali mi u Zagreb imamo festival performansa, po cilon gradu se činu performansi.

U gradskoj četvrti Vukomerec jučer su bila tri performansa, prvi je činija gradonačelnik Mile i njegov Čovik za katastrofe Kalinić, nji dva su bila na školsko igralište i pocipali se sa nekin tamo dok su roditelji sa dičicon navijali Mjuzikl Jalta Jalta, ne znan zašto je dva puta Jalta biće to nešto ka oni Duran Duran.

Priko puta je bija drugi performans u kojem je neka ciganka gađala bocama ljude sa balkona, iz kuće u kojon je upisano da živi devedeset ljudi. Cigani su bili imali akciju 88 prijavljenih za druga Tita pa
Su se zajebali i prijavili par njih prikoviše, biće svih njih devedeset prima socijalnu pomoć, jer se vozaju okolo u poršejima i zeru pucaju.

Par stotina metara dalje je bija treći performans, u kojon su specijalci apsili cigana koji voli pucat iz kalašnjikova, cigan je bija ljubomoran jer su svi bili u ratu i pucali, a on nije jer je baš u to vrime mora krast bakar, a i bilo mu je četrnest godina pa mu je sestra od jedanest ostala trudna pa su se morali ženit, zato on sad kad je naresta kad uvati vrimena sidne u poršeja i puca po školi jer je najveća pa je nemore falit.

Na glavnom gradskom trgu je bija isto performans, tamo su neki rušili vladu, ne znan ko je bija glavni, samo san vidija da moje fejspuk frendice šta spašavaju magnoliju, mrze adeze, a volu Borisa Jokića i Milu Kekina, šeraju poziv za ti ustanak, bilo i je deset, šta je ok, nisu ni četnici kad su išli klat doli po Srbu, krenili sa njih po miljuna, pa vidiš kako danas slavu skupa sa antifašistin. Doduše ovi jučer nisu nikoga klali samo su neke žene u pretklimakteričnon stanju držale govor.

Još je bija i performans na Iblerov trg, tamo je partija u stječaju imala seansu, ilitiga umjetnički performans, kako smjenit Beru, partija je inače propala zato i je u stječaju, svi Milanovićovi Srbi i Jugoslaveni su se već dogovorili s anemičnim, jebiga pare su u pitanju, pa su u partiji ostali samo totalni kreteni ka oni Maras ili avutistični likovi ka Bero.
Nji dva Maras ka precjednik najjače organizacije i Bero ka precjednik partije, su garant da smo se tog zla napokon riješili, nekad moćna partija gospodarica života i smrti se pritvorila u nadrealni performans koji pari da se događa u nekoj ustanovi za one sa specijalnin potribama.

Eto di god se okreneš performans, gradonačelnik Mile, cigani s kalašnjikovin, i retardirani ljevičari, šta li će tek bit kad počne advent kad se priključu i komercijalizirani katolici, to će bit cirkus.

- 07:45 - Komentari (31) - Isprintaj - #