Fressssssh

četvrtak, 30.08.2018.

Žarko vs Nobel

Piše danas Večernji list da je veliki problem to šta niko neće da primi mlade obitelji s dicon u podstanare.
Da bi provjerili o čemu se radi nazvali su 25 oglasa u hrvatskim gradovima, od kojih je pola odbilo iznajmit stan obiteljima s djecom.
Naravno niko neće snosit nikakve sankcije, neće se javit ni jedna udruga, ni jedan pravobranitelj, neće reagirat policija, neće se pokrenuti Dorh, pa radi se uostalom samo o nekoj dici koja što se svih navedenih tiče mogu živit na ulici.

Sad ćemo se ovom prigodom podsjetit brazilskog pedera koji je tio iznajmit apartman, od homofoba, rasiste, fašiste, nečovjeka, koji njemu i njegovom dječku nije tio iznajmit apartman.

Svi mediji su se uzjebali, udruge su bile ne rubu nervnog sloma, pravobranitelji se nisu mogli dogovorit ko će prvi reagirat, policija je napravila uviđaj, a dorh priprema optužnicu.
Svi komentatori su unisono, jebate riči unisono a? Zaključili su da je za sve kriv katolički odgoj.

Dakle moremo zaključit da živimo u svitu u kojem dica mogu spavat na cesti i nikoga ne boli kurac za to, svi su zauzeti borbom za pravo da se Brazilac i njegov Dječko mogu guzičit baš u onom apartmanu u kojem oni oće, pa o dici nemamo kad vodit računa.

Saznalo se da na svaki brod šta se u Uljaniku napravi gubitak bude što milijuna kuna, uprava dili sebi bonuse, imaju konzultante koji koštaju milijune, kv radnici imaju plaće ka neurokirurzi, na brodu ih radi dvadeset puta više nego u drugim škverovima, ne mogu sve sami Napravit, pa onda moraju angažirat kooperante, koji dovlače šljakere iz Bosne, da stalno zaposleni mogu na miru iznajmljivat apartmane i radit farurete.

Dakle matematika je jasna, ako napravu jedan brod gubitak će bit sto milijuna kuna, ako naprave pet brodova gubitak će bit petsto milijuna kuna, ako napravu dvadeset gubitak će bit dvi milijarde kuna.

Dakle evidentno je da triba spašavat brodogradnju i da to triba bit strateško opredjeljenje, ako se i drugi škverovi uključu mogli bi doć i do pet milijardi kuna gubitka, jebate koji bi to bija uspijeh, moga bi Žarko Puhovski o tome napisat knjigu, dobija bi dvi Nobelove nagrade, za ekonomiju i za medicinu.

- 10:00 - Komentari (34) - Isprintaj - #