Fressssssh

petak, 17.08.2018.

Miraščike


Studije kažu da jedna trećina muškaraca nema partnericu, nego su sami.

Eto dokle nas je dovela emancipacija, otkad se žene nešto pita, imamo katastrofalnu demografsku situaciju, tako da je za očekivat da sami od sebe izumremo, i to ispižđeni jer kad ovi solisti počnu ispoljavat frustraciju koja dolazi od nejebice, bit će ajme.

Za razliku od nas žrtava emancipacije, koji sve više idemo u pizdu materinu otkad su one počele birat, a muški tražu svoju žensku stranu, u ovim dilovima svita di nema emancipacije, Čovik kad mu dođe vrime, uzme dvi koze i zamini ih za ženu, i onda se oni razmnožavaju, jer moraju imat sinove da love gazele, i ćeri da ih mogu zaminit za koze.

Kod nas ako neki neženja i ima sriću pa ima koze, more se jedino zaljubit u kozu i probat nju nagovorit na seks, otkad su se one emancipirale, roditelji ih se ne mogu riješit, pa onda muški živu su svojin ćaćon i materon, a ženske sa svojin.

U isto vrime posal u seks shopovima dobro ide, pa one ćaći i materi zeta donesu u borši, i drže ga u škafetinu, i nekad mu prominu baterije, a ima i onih bez baterija, muški su prije morali puvat neviste, a sad su in napravili novu tipu, koja izgleda ka prava, a ne znan triba li minjat baterije, morat ću proučit.

Tragičnost cile situVacije se najbolje vidi na plaži, nema nikakve interakcije, ni cure ni raspuštenice, niko ne napada, dođu na litovanje i odu nepomažene, to se prije nije moglo dogodit.

Kad sve to uzmemo u obzir, razvidno je da će nan ta emancipacija doć glave, i da će se onda ode naselit ovi s kozama, i sve izjebat, uključujući i ove koji tražu svoju žensku stranu.

Ko bi reka da kraj civilizacije neće uzrokovat neki meteorit, nuklearni rat, ili neka bolešćina šta će uteć iz laboratorija, nego nadrkane emancipiratuše, i muškarci koji umisto one stvari tražu svoju žensku stranu.

Eto ti ga na.

Kad su pitali ženske koji od političara in se najviše sviđa, najviše glasova je dobijo Milijan Vaso Brkić, uz komentar da ima nešto životinjsko u njemu. Dakle možemo sa velikon sigurnosti zaključit, da one lažu, one uopće ne žele tu emancipaciju, ali su tvrdoglave i neće da priznaju da su se zajebale, one u stvari žele da ih neko pribaci priko ramena, plesne po guzici odnese u pećinu, i obljubi na medviđem krznu kraj vatre.

Šta vi mislite o tomen, bi li više volile, očešat se o nekog divljaka, ili nekog tražitelja žene u sebi.

- 07:45 - Komentari (26) - Isprintaj - #