Fressssssh

utorak, 14.08.2018.

Rodila je majka Hrvatica

Yesmine R, je sa svojim momkon Bugarinom, pribila dva pedera u Belgiji.

Neš ti, reka bi neko, ali, uvik ima ali

Slobodna Dalmacija, koju Dalmatinci već neko vrime zovu Slobodanke, donosi bombastičan naslov, Epohalan uspjeh hrvatske homofobne katoličke kulture.

Sasvim je nevažno što je dečko Bugarin, koji je vjerojatno pravoslavac, ili možda ateista, i što je Yesmine kao i oni " Hrvati" neki dan ulovljeni kako pljačkaju po Španjolskoj pripadnica egzotične nacionalne manjine, poznate po sklonosti krađama, pedofiliji, prosjačenju, incestu i drugim manjinskim tradicijama.

Sve to skupa je nevažno Inoslavu Beškeru poznatom plasiratelju lažnih vijesti, koji bolje od Pape uvik zna šta je Papa mislio, deklariranom komunisti i Jugoslavenu koji već desetljećima vodi osobni križarski rat protiv katoličke crkve.

Inače članak začudo nije napisao Augustin Palokaj dopisnik iz Bruxelessa, što bi bilo za očekivat obzirom da se događaj zbio u Belgiji, nego Drug Inoslav iz Rima, koji je informacije naša na fejspuku, jednog od natamburanih pedera koji je Talijan, a da prethodno nije provjerena pozadina i uzroci sukoba koji traju već godinama.

Drugu Inoslavu je bilo dovoljno šta Yesmina ima Hrvatsku putovnicu, da sukob mlađahne ciganke, njenog dečka Bugarina, sa pederom Talijanom i njegovin mužon Belgijancon koji ima Alchajmer, koji se dogodio u Belgiji pripiše Hrvatskoj katoličkoj homofobnoj kulturi.

Jebiga čak i od druga Inoslava, deklariranog Komuniste, atejiste i Jugoslavena, malo je previše, ovi dirljivi pokušaji Srpsko Jugoslavenske kamarile u medijima da Hrvate uvjere da je cijela ta Hrvatska priča pogrešna, stvarno prelazi granicu dobrog ukusa, ta sranja im ni Blogerica u blogopauzi ne bi popušila, niti u fazi kad je bolovala od alchajmera ka muž od pedera Talijana, kojeg je pribila ciganka i njen dečko Bugarin, u Belgiji za što je odgovorna Hrvatska katolička crkva.

- 07:48 - Komentari (18) - Isprintaj - #