Fressssssh

petak, 27.07.2018.

Ja Fašista


Kad Čovik malo bolje pogleda nikad nije bilo lakše bit fašista, nekad prije si se mora upisat u fašiste, navijat za Ducea, marširat okolo, imat uniformu, zeru okupirat po svitu i tako dalje.

Neki mislu da je za bit fašista tribalo i ubijat Židove, iako ih fašisti i nisu prikoviše ubijali, to su radili nacisti, koji nisu bili fašisti, iako oni koji ljude proglašavaju fašistima to ne znaju, za proglašavat ljude fašistima ne tribaš ništa znat, moš bit glup ko kurac i ljude proglašavat fašistima.

Recimo ako Srbe proglasiš okupatorima, odma će te proglasit fašistom šta je bolno pogrešno, doduše Srbi u Hrvatskoj su blisko surađivali s fašistima, koji su taksirali Četnike po Dalmaciji koji su onda klali po Gatima, ili Vrgorcu, braneći vekovna srpska ognjišta u Omišu.

Talijani su koji su bili fašisti, a nisu bili nacisti pomagali i komunistima, da skupa sa Četnicima dižu ustanke u kojima su klali Hrvate, dakle mogli bi reć da su Srbi i komunisti bili fašisti, koji su klali Hrvate koji su bili nacisti, jer su ubijali i Židove, a i fašiste.

Doduše Hrvati nisu tako brzo i efikasno riješili pitanje Židova ka šta su to uradili Srbi u Srbiji, koji se zato šta su ubijali Židove u stvari nacisti.

Recimo ako kažeš da si protiv toga da dva pedera usvoje malog Matu, isto ćeš biti fašista, rijetko će ti neko reć da si nacista, valjda zato jer je među viđenijim nacistima bilo masu pedera, u stvari ne znam uopće kakav su odnos prema pederima imali fašisti, ali znam da su ih komunisti zatvarali u logore, i likvidirali, pa bi one koji ne žele da dva pedera usvoje malog Matu, najbolje nazvat komunistima.

Recimo sve mrzitelje gej parade bi tribalo zvat komunjarama, svaki gej kad vidi nekoga da ga mrzi triba bi mu reć, crkni trula komunjaro.

I Židovi bi tribali mrzit komuniste, dobro oni ih nisu baš ubijali jer su ih nacisti prije poubijali, i uzeli im kuće koje su onda od nacista uzeli komunisti i nisu ih tili vratit židovima, nego su židove koji su tili nazad svoje kuće, otrali na goli otok, sa ostalim fašistima, jer svaki onaj koji nije tio dat svoju kuću je bio fašista pa i Židovi.

Obzirom da je Židova u Hrvatskoj sada dosta manje nego šta ih je ostalo kad su komunisti pobijedili naciste, možemo zaključit da su i komunisti bili nacisti koji su radili na tome da se smanji broj Židova.

Jel vidite vi kako je to komplicirano, definitivno nije lako odredit precizno ko je fašista, pa bi bilo najbolje, suzdržat se od etiketa inače ćemo se dovest u apsurdnu situaciju da ćemo onoga ko kaže da su na današnji dan 1941 Četnici i Komunisti poklali Hrvate proglasit fašistom.

- 10:21 - Komentari (37) - Isprintaj - #