Fressssssh

srijeda, 25.07.2018.

O ugledu

"Ugledni" Financial Times je neki dan objavio članak u kojem je Stanovita Valerie Hopkins napisala kako su se na dočeku hrvatskih reprezentativaca pjevale ustaške pjesme, i izvikivali fašistički pozdravi.

Stanovita Valerie je doduše mogla provjerit tu svoju tvrdnju, da je pogledala snimku valjda 12 sati prijenosa dočeka, pa bi pod uvjetom da razumije Hrvatski jezik, utvrdila da je napisala bezočnu laž.

Obzirom da stanovita Valerie ne zna Hrvatski jezik, samo od sebe se nameće pitanje zašto stanovita Valerie iz "uglednog" Financial Timesa tako bezočno laže.

Odgovor smo potražili u oblacima, talogu na dnu šalice, i vjetru s Dinare.

Kad smo najmanje očekivali, odgovor smo našli a di drugo nego na Twitteru, stanovita Valerie koja kao što smo već ranije zakljućili bezočno laže, ne govori Hrvatski jezik, i uopće nije bila na dočeku a ni gledala snimku zahvalila je Gordanu Duhačeku, Teni Prelec, i Dariu Brentinu na informacijama o ustaškom dočeku vatrenih.

Inače "ugledni" Financial Times ne radi to besplatno, članak koji se tiska i umetne u izdanje koje se prodaje na Balkanu ko reklama za Konzum košta minimalno 50.000 eura, tako ako neko od vas želi u "uglednom" Financial Timesu objavit da je najveći jebač/jebačica na blogu samo triba imat 50.000 eura javit se Duhačeku, da se javi stanovitoj Valerie.

Tih 50.000 eura, kojima se mrzi Hrvatska ionako je otišlo iz proračuna, kad već indexhaeru i novostima više niko ne vjeruje, trebalo je za širenje istine o ugroženosti od ustaša, angažirat ni manje ni više "ugledni" Financial times.

- 13:42 - Komentari (16) - Isprintaj - #