Fressssssh

utorak, 24.07.2018.

Čarolija Beatlesa

Ako vam se čini ova cila histerija oko Tonsona malo pretjeranom, u pravu ste, drugovi nisu računali s uspjehom reprezentacije, pa ih je zateklo i onda su morali improvizirat svak na svojoj strani.


Naši reprezentativci su se našli u tom džumbusu kao i sam Tonson ni krivi ni dužni, jer je cilj bio sasvim drugi, a ovaj uspjeh nogometaša je samo ubrza stvari.

Ove godine Tonson je velika smetnja mnogima, a cila priča se vrti oko proslave godišnjice Oluje zato, poslušajte vi vašeg Freša ovo tek počinje.

Problem s Tonsonom ima kao prvi Anemični govnar i njegova klika, koji nemaju muda na godišnjicu Oluje u Kninu izać prid narod i branitelje, jer znaju da bi prošli gore nego onaj s bolnim preponama, pa će skupusit nešto na tvrđavi prid dvista strogo kontroliranih uzvanika i onda uteć u Sinj na Alku, di će ih malo izviždati, ali puno manje nego što bi to bilo u Kninu, i sve bi bilo u redu u Kninu bi se održa koncert na koji niko ne bi doša ka i lani na Prljavce, da nema Marka koji će održat koncert tu istu večer.

Imamo i jedan savjet za osvještene pojedince, iako su mnogi predlagali kastraciju sikiron kako se isti ne bi razmnožavali u našon velikon mudrosti mi smo našli drugo rješenje



Ovako osviješteni mogu zadržat jajca, da ne prljamo blog, a civilizacija ostane zaštićena od širenja njiove pameti.

E sad taj koncert koji će Marko održat će bit posebno bolan Miloradu i njegovim četnicima kao i Neši i njegovoj ekipi, ali posebno bolno će biti u Pašaluku di već vojvodi Aleksandru rade izoliranu sobu tako da njegovi jauci i krikovi ne iziđu u javnost, da ne bi pola Srbije umrlo od straha a druga polovina od smijeha.

Dakle u narednim danima će se sve poduzeti da se spriječi održavanje koncerta za godišnjicu Oluje u Glini, da dragi gledatelji u istoj onoj Glini u kojoj je Aleksandar Vučić u svome antologijskom govoru obećao Srbima koji su u to doba držali Glinu pod okupacijom, da Glina nikada neće biti Hrvatska.

Dakle jel sad jasno o čemu se u stvari radi, triba svim silama dokazat da je Thompson ustaša i da nije primjereno da pjeva za godišnjicu Oluje, jebalo se njih što je Tonson piva u Zagrebu, Glina njih boli.

I tako su se našli na istoj strani, Anemični govnar, domaće izdajice, abolirani, Jugosloveni, i vojvoda Aleksandar, a na drugoj Marko Perković Thompson i Hrvati.

Ko zna možda skupe ovaj put milijun eura i plate Marku da ne pjeva, ili će Glinom odjekivat nećete u Čavoglave niste Niprije.

Zna se ko je u ovoj priči Niprija, jel tako.

Ka šta ste mogli vidit, u kasnim noćnim satima se na ovom izuzetno popularnom blogu, čiji je vlasnik Top bloger Niprija, što neobično nervira naše antifašiste, kojima je aboliralo porodicu, se događaju kojekakvi performansi.

E ali više nema mukte, od danas u noćnoj smjeni iznajmljujemo blog, kao što rekoh vrlo popularan, svim spoloviman i rodoviman, i rodijaciman, za kukumavčenje, opičene seanse, samozadovoljavanje, ašikovanje, i uzdisanje za vlasnikom bloga.

Najmoprimci koji iznajmu blog na dva sata dobivaju i prigodne rodijačke majice.



Ali to nije sve, oni koji unajmu blog za cili vikend, dobiju legendarni stalak za lakat sa motivom užasnutog vojvode Ace, koji kad se rasklopi svira Čavoglave live from Glina.

- 07:20 - Komentari (33) - Isprintaj - #