Fressssssh

četvrtak, 05.07.2018.

Soba s pogledom na odojka u kaminu

Europa je odlučila branit svoj teritorij od ilegalnih migracija.
Predvodnica obrane Europe ikona hrvatske ljevice Angela Merkl, obranu meće tamo di je Orban stavio žicu.

Žicu su doduše stavili i Slovenci, Austrijanci, i ostali neki prave žice, neki metaforičke, samo su hrvatske vlade predvođene likom s bolnim preponama, i likom s fatalnim oblikom anemije, ostale dosljedno u šupku Angele Merkl, sve dok ona nije promijenila mišljenje, i dok nismo ostali s druge strane žice.

Hrvatski ljevičari, jako vole izbjeglice, od izbjeglica jedino više vole pedere i Srbe, oni bi i Voji Šešelju zvanom Balerina popušili samo zato što je Srbin, a ni to što je peder nije zgorega.

Zato ne vole Hrvate, pogotovo ne vole Hrvate koji u Travniku plešu kolo, jer šta Hrvati imaju plesat Užičko kolo, koje u stvari nije Užičko kolo, nego Travničko. Kad se Hrvati u Travniku vesele i plešu Travničko kolo, to hrvatske ljevičare užasno nervira, za razliku od situacije kada Srbi u Puli igraju Užičko kolo, to im je super.

Hrvatske ljevičare nervira i predsjednica, nervira ih samo njeno postojanje, a sad ih pogotovo nervira jer se veseli uspjesima Hrvata, to da se hrvataska predsjednica veseli uspjehu Hrvata je, šta se hrvatskih ljevičara tiče apsolutno neprimjereno.

Hrvatske ljevičare još više od predsjednice nervira Danijel Šubašić zato šta silom hoće bit Hrvat, iako mu je ćaća Jovo Srbin, što se hrvatskih ljevičara tiče apsolutno je nenormalno da neko ko može bit Srbin, želi bit Hrvat, ko bi normalan poželio bit Hrvat, ima li išta gore nego bit Hvat.

Da hrvatski desničar kaže da je Danijel Šubašić Srbin, bio bi nacionalistički, klerotalibanski fašista, koji broji krvna zrnca.

Kad hrvatski ljevičar ne da Danijelu Subašiću, da bude Hrvat, on ne broji krvna zrnca, on je osviješteni građanin, gej friendly, Jugosloven koji je po defaultu bezgrešan.

Od hrvatskih ljevičara gore su samo žene, pa tako #Žanamari kaže da će ako naši pobjedu opalit selfi u mudantama na kockice ako ih nađe, a ako ne onda bez mudanti, a ona Belinda šta je glumila sa Boratom da će svirat gola, jer eto dani ponosa i slave ne služe ničemu nego da one proventiliraju pizde.

Najgora moguća kombinacija bi bila da hrvatskim ljevičarima padne na pamet da se slikavaju goli, koji bi to prizor bija Peđa Grbin, Bojan Glavašević i Gordan Maras stoju goli kraj kamina, a isprid njih na tleju u klinču Neša Stazić i Anka Mrak Sataraš, a u kaminu se vrti odojak.

Ili zamislite da jedno jutro osvanu postovi sa golim selfijima naših levičardžija, ja bi se odma ispisa sa bloga, dakle ako me se oćete riješit znate šta vam je činit.



- 10:20 - Komentari (47) - Isprintaj - #