Fressssssh

utorak, 26.06.2018.

Koje je boje nebo

Zapovjednica Mela i njeni Niprije su napravili dar mar.

Posli dvi uvjerljive pobjede, treći put ni ne moramo pobjedit, moremo se i zajebavat.

Sve to je natiralo hateve da pušta i pisme od Tonsona, jer se nemoš baš veselit uz pisme Mile Kekina, Uz pisme Mile Kekina moreš samo otić iz Hvatske, jer Mili je ode kod nas loše, zato on ide pivat na Sutjesku, za razliku od Tonsona koji piva u Čavoglavan.

Mile more pivat i u Puli jer tamo su svi koji su navijali za JNA u Vukovaru dobro došli, a nisu oni koji su tirali četnike od Svetog Ilije.

Tamo blizu Čavoglava su i Kričke, u njima je Živija jedan šta se zva Šarac, on je bija prijatelj i kolega od mog Ćaće, dok nije počeja slušat Baju Malog Knindžu, pa je prista bit komunista šta je prije bija, i kad je JNA došla u Drniš, on je bija četnik i vozija se na tenku.

Danas ćemo igrat protiv Vikinga, najjači viking je bija Ragnar, a njegova žena je bila Hot & Spicy, volila je muške i ženske, i bila opaka ratnica a zvala se Lagertha.

S njima u selu je Živija Floki koji je bija manit, ali je zna tesat brodove, pa je napravija brod i s nekon ekipon oša na otok kojemu su poslin dali ime Island.

Tako su nastali Islanđani i ima i trista pedeset iljada, onda je doša Ivica Kostelić i Sinja Elin na tom Islandu i uzeja tri boda u gostima.

Daklen stvar je jednostavna triba slidit svitli primjer Iveka Kostelića, Ajmo Niprije.

- 19:12 - Komentari (36) - Isprintaj - #