Fressssssh

četvrtak, 21.06.2018.

Šareni đemperi Balkija Bartokomusa

Samo kao ilustracija, kako se to radi u zemljama koje imaju dulji demokratski staž, slučaj sličan našem splitskom se ovih dana odvijao u Granadi u Španjolskoj, gdje je majka Španjolka, ocu Talijanu odvela djecu, Španjolski sud je rekao da će protiv majke i cijele njene obitelji podignuti optužnicu za otmicu djeteta i sve ih strpat u zatvor, pa je majka sama bez policije, suda, socijalnih radnika, Severine i Tonya Cetinskog vratila djecu.

Evo ako se nekome čita i zna talijanski i link.

https://m.ilmattino.it/primopiano/articolo-3206357.html

Možda san ja nenormalan ali mene užasno nervira ideja da su majke značajnije za zdrav razvoj djeteta, dapače ja mislim da je dominantna uloga majki u odgoju djece pogubna za razvoj civilizacije.

Recimo ja sam siguran da ni jedan normalan muškarac ne bi dopustio svom sinu da izgleda ka Justin Bieber, niti bi svojoj četrnaestogodišnjoj ljubimici kupijo tange, zato da jon guzica u onin novin lačicama izgleda mrak.
Dakle normalni muškarci nad kojima se provodi neviđeni teror imaju sve manje prava glasa, jer mame i njihova mladunčad koja je odgojena po savjetima s enterneta, zahtijevaju izražavat svoje osobnosti a ne bit odgajani.
Dakle po novim metodama osvišćeni pojedinac je tek bankomat kojemu je funkcija ispunjavanje opscenih želja vlastite mladunčadi.
Da nešto ne štima sa suvremenim metodama odgoja koji provode žene, a znamo da su nekad prije dok smo bili zaostali Muškarci bili gazde u kući, vidljivo je iz količine poremećaja koje imaju današnja dica.

Malo koje dite da nema adhd, gti, tdi, dcti, i šta ja znan kako se to sve zove, od koga su dica dobila poremećaj, od matera, nisu od susida, ko je to prije ima dok je muški utjecaj bijo dominantan u odgoju, niko.

Muške metode odgoja su vrlo jednostavne i transparentne, muškarci sa teroristima ne pregovaraju.

S druge strane žene i ne rade ništa drugo nego pregovaraju, one sa dvogodišnjacima koji baš oće da im kupe motor vode iscrpne pregovore, ili onima koji eto baš žele metit kacavidu u šteker, one njima sve oće rastumačit.

Naime dica se valjda pod utjecajem svojih matera, sva ponašaju ka žene, oni nešto oće, i nikakva druga opcija nije prihvatljiva, šta znači da su bilo kakvi pregovori čisto gubljenje vrimena.

Šta ti imaš pregovarat s jedanaestogodišnjakinjom koja se oće šminkat, ona je ista ka i njena mater, evo ima li neki dragovoljac koji bi svjedočio da je nekad, neka žena prominila mišljenje i odustala od onoga šta ona oće, ili neko ko bi svjedočio da je u povijesti bloga neka žena priznala da je nešto bilo što pogriješila, ako ima neka se javi, pa ćemo uradit feštu ja ću vola kupit i okrenit na ražnju, pa ćemo svi stavit ruku na srce i pivat borbene.

Sad mi se više ne da pisat pa da zaključin, pod hitno je nužno uspostavit ravnotežu u odgoju novih naraštaja, jer ako to ne učinimo cili svit će se pritvorit u žene, a znamo kako će to onda završit.

Za one neinformirane, Punto je okićen.

- 08:19 - Komentari (27) - Isprintaj - #