Fressssssh

subota, 02.06.2018.

Samo vas gledam

Tek toliko da kažem olinjaloj četnikuši, da nisam plaćen da širim mržnju, činim to potpuno besplatno.

Potpuno besplatno jebem idiote u mozak.

Da podsjetim imali smo prijepore oko neospornog masovnog ubojice, ja sam zagovarao tezu da nije bilo u redu likvidirati stotine tisuća ljudi, neki drugi su zagovarali tezu da je to bilo opravdano.

Ja bi i onome tko bi zagovarao tezu da je bilo opravdano likvidirati Srbe u NDH, jer su Srpski kralj i njegova klika provodili teror u Jugoslaviji nad Hrvatima rekao da su glupi kao kurac, jednako kao što bi nekome tko bi zagovarao tezu da bi bilo u redu da smo mi pobili Srbe u koloni 95, iako je u toj koloni bilo više desetaka tisuća četnika koji su orgijali po Hrvatskoj pet godina rekao da je glup ko kurac.

Dakle da zaključimo svak onaj koji zagovara ili opravdava ili relativizira masovne likvidacije bez suda je glup ko kurac, da se Luki LGBT ne bi osjećala osamljena u svojoj gluposti kao spomenuti muški spolni organ.

Kolega Dražen vas je zbog njegove izrazite dobrote i korektnosti lijepo pokušao upozoriti, da ne radite budale od sebe a vi ste ga zamalo proglasili ustašom, jeste li svjesni dokle vaša bolest seže, ima li iko ovdje tko je toliko lišen bilo kakve mržnje i spreman na oprost kao što je to Dražen, koji uvijek iznova vjeruje u dobro u ljudima, i nada se da vi ipak niste toliki idioti koliki jeste.

Kažete da sam ja desničar fašista, a što ste onda vi, Ajde da vidim ima li neko među vam informatički pismen tko će nać u mojoj ili bilo čijoj arhivi da sam ja napisao išta lijepo o fašizmu ili relativizirao zločine koje su počinili fašisti, bilo oni belosvetski ili pripadnici mog naroda, jesam li ja ikada bio toliki idiot da sam rekao nešto lijepo i branio bilo kojega masovnog ubojicu kao što vi zdušno radite.

Zašto sam fašista, zato što kažem da su komunisti napravili nešto loše mojoj obitelji, ili zato što kažem da su Srbi napali moju domovinu, prognali mene i moju djecu, opljačkali i uništili moju imovinu, i pucali na mene s ciljem da me ubiju.

Jebiga nisam ja kriv što nas nisu napali vanzemaljci, da su oni ja bi rekao, da su oni, ali nisu vi Srbi ste nas napali, a vi Jugoslaveni ste navijali da Srbi pobijede, ja sam samo branio svoju djecu i svoju obitelj, nisam u Beogradu bacao cvijeće po tenkovima koji su išli za Vukovar.

Toliko o tome, i za svaki slučaj, svima vama koji relativizirate bilo koji zločin i bilo kojeg zločinca jebem mater, kao što jebem mater svima vama koji pljujete po mojoj domovini, mom narodu, mojoj ili bilo kojoj drugoj vjeri.

Meni je neugodno zbog zlodjela koja je u ime mog naroda ili moje vjere počinio bilo tko, a vama.

Posebno jebem mater svima vama koji se pravite blesavi i glumite da nemate pojma o čemu se ovde radi.

- 12:13 - Komentari (55) - Isprintaj - #