Fressssssh

nedjelja, 27.05.2018.

Zakon spojenih obrva

U prijateljskoj i nesvrstanoj Irskoj je održan referendum o pobačaju, koji je tamo bijo zabranjen.
Dvi trećine ljudi je bilo protiv zabrane, šta je otprilike i postotak koji bi bio kod nas, tako da bi i mi mogli na referendum bez straja da će neko zabranit pobačaj.

Ali nećemo danas pričat o pobačaju, Ajmo pričat o referendumu, tom instrumentu volje naroda u kojem demokracija dobija svoj puni smisao.

Sva belosvetska lijevo liberalna javnost, kao i domaći izdajnici su pozdravili referendum u Irskoj i njegove rezultate, a što da je rezultat bijo drugačiji, bi li onda belosvetska lijevo liberalna javnost i domaći izdajnici pozdravila referendum, ili bi tražili suspendiranje demokracije.

Ako već možemo na referendum doslovno staviti pitanje života ili smrti, možemo li onda isto tako na referendumu odlučivati i o drugim stvarima, vezanim za život svih nas, ili samo o onima koja se sviđaju lijevo liberalnoj javnosti i domaćim izdajnicima.

Ja sam za demokraciju, za to sam da na referendumu odlučujemo o pravu na pobačaj, istanbulskoj konvenciji i svim drugim međunarodnim ugovorima koji mijenjaju ustav, Vatikanskim ugovorima, ćirilici na tablama, izbornom zakonu, vjeronauku u školama, sekularnosti, pitanjima manjina, i svemu ostalom jer narod zna najbolje.

Demokracija ne poznaje pitanja o kojima građani ne bi mogli ili smjeli odlučivati, ko god vam drugačije kaže, laže ka pas, demokracija nije kviz u kojem birate iz izloga broj tri.

Jeste li vi za demokraciju, ako niste, čega se bojite, šta to govori o vama.

- 10:06 - Komentari (112) - Isprintaj - #