Fressssssh

ponedjeljak, 14.05.2018.

Slobodne aktivnosti

Danas ćemo vježbat pauzu, jerbo ćemo sutra od rane zore vježbat kako bit dobar Hrvat, šta je vrlo odgovoran i častan posal pa se moramo zeru odmorit prija nego počnemo s tom nadasve zanimljivon vježbon.

Pauzu ćemo vježbat prakticirajući jogu.

Naš guru Davaj nama će vodit vježbe uz glazbenu pratnju Ode radosti.

Vježba će bit u formi sleta za dan mladosti, prvo će na livadu istrčat El kumpanjo, Domenico i Golden gti, obučeni u one muške čele šta se zovu trutovi, onda će El kumpanjo i Domenico, Goldena gti uvalit u ogromnu žlicu šta pari ka bandićeva fontana, i pivat pismu o čeli u žlici čaja.

Onda će na livadu uletit Raspuštenica koja će ispucavat ping pong loptice, ne iz guzice ka let 3 nego sa reketon i još će činit zvijezde a El kumpanjo i Domenico će blejit u nju i zamalo udušit Golden gtija jer će ta zaboravit izvadit iz žlice čaja.

Dok publika još Frenetično skandira Raspušteničino ime na livadu će dotrčat Sarah be, i bosa sa cvićen u kosi skakutat okolo ka gazela na eksu, a sa druge strane Azrijel koja će pivat, danas sam ludaaaaaaa

Dok nji dvi manitaju Olja Magnum 357, Bla bla djevojka i Mela će u trenutku opuštanja od odgovornog posla obuke blogera, senzuValnin hodom stupit na livadu u bilin košuljicamA sa jednin dugmeton prikoviše otkopčanin, plavin plisiranin suknjicama iznad kolina, i seksi oćalama.

To će posebno dirnut Eura koji će na tribinaman pokrenit Meksiko vele, ilitiga navijačke valove, i skandiranje skiniiii seeeeee

Publika će načisto eksplodirat kad se na livadu uveze na baciklu bajker sa majicon iz crtanog filma, a vrhunac će nastupit kad na srid livade Kupus izvede performans pod radnim nazivom Janje na ringišpilu.

I na kraju veliko finale Annaboni u srebrnim postolama pod budnim okom Stare tete koju dva čipndejlza obučena ko grčkorimski robovi ladu palminim granama; na livadu unosi olimpijski plamen i kaže Alea jacta est, a Smjehuljica umre od smija i kaže dobri su ovi gumaši, di je nestala Bise.

- 15:07 - Komentari (52) - Isprintaj - #