Fressssssh

nedjelja, 29.04.2018.

Vatreno oružje i druge prispodobe

Kažu znanstveniki da se inteligencija prinosi po ženskon strani, odnosno po materi, šta naravno nije istina, jer bi onda svi bili muškarci u peemesu ka neki blogeri, a ipak nismo.

Ona mala šibenka šta je Anči bila zabrinuta za nju se vratila doma, ne znan s koga je na nju prišla inteligencija, ali očito da nije bilo puno toga za prić.

Kažu i da ljudi koji beštimaju imaju veći stupanj inteligencije, šta je apsolutno istina, evo ja san živi dokaz, najpametniji san bloger, i beštiman.

Neku Španjolku su neki pet seksualno zlostavljali, a ne silovali jer nije rekla ne, barem tako kaže španjolski sud.
Formalno pravno španjolski sud je u pravu, iako bi ja njih kastrira, ako ništa drugo zato šta su se falili po enternetu, a nju bi tribalo iako nije kriva ni zaslužila da je izjebu, sterilizirat čisto radi toga ako inteligencija ide po materi.
Kokoš koja loče sa pet nepoznatih muškaraca i baulja okolo, te završi u podrumskom stanu, bi svakako tribalo sterilizirat.

Prva reakcija mi je bila da ne mogu zamislit ženu koja bi svojom voljom otišla jebat se sa pet muškaraca a onda san se sitio Tine Katanić.

Znanstveniki kažu i da su oni koji udaraju selfije u stvari psihički bolesni, imaju neki Narcizam, gomilu kompleksa i svašta nešto ih je napalo, pa san zato upozorijo smjehuljicu da se ne ruga s njima, recite ovima koji slikaju sebe, ranu, stolicu i ostalo da otiđu kod doktora.

Neka likuša je pištolj od četrnaest centimetara stavila u pizdu, pa sad ti reci da veličina nije važna, pištolj je naravno bio nabijen.


- 16:07 - Komentari (34) - Isprintaj - #