Fressssssh

subota, 28.04.2018.

Okrutni bogovi istoka


Neko je u Vodicama zgazija imaginarnu petokraku, kažu da je sigurno neki branitelj, i da nije petokraku nego cvit, i sad je moja draga kolegica Annaboni i četrdeset antifašista, šokirani šta je neki branitelj zgazija petokraku koja nije petokraka, nego cvit, koji je neko metija tamo di je uvik prije bija Hrvatski grb.

Umra je mali Alfie, sićate se, oni šta je Engleska država odlučila da mora umrit, pa je posta Talijan, a onda mu je Engleska zabranila da ide u Italiju u kojon je moga još živit, nego je mora umrit, kad Engleska odluči da moraš umrit, nema majci mrdat, pogotovo ako si malen ka mali Alfie i ako se ne moreš sam branit.

Dakle da učinimo forenzičku analizu gaženja petokrake koje nema, i nikad je nije ni bilo, šta strašno uznemiri moju dragu prijateljicu Annaboni i njene patuljke, jer ako su mogli to učinit petokraki koje nema, šta bi tek uradili da je bila tamo.

Saćemo osnovne pojmove razlučit, je lipa rič razlučit.

Branitelj je osoba koja je kad su agresori sa petokrakama i domaći izdajnici sa kokardama napali Hrvatsku, dok su se patuljci skrivali po ormarima, i čekali oće li njihovi pobijedit, da pokažu tim ustašama, čija majka crnu vunu prede, loše naoružan, u patikama sta prid Ratka Mladića s petokrakom na čelu i reka nećeš razbojniče.

Petokraka, je dominantno komunistički simbol, pod kojim je stradalo više od sto milijuna ljudi, odnosno dvostruko više nego od fašizma, kod nas su pod petokrakom rađena razna zlodjela, od masovnih ubojstava bez suđenja, odvođenja ljudi u logore i likvidacija, političkog progona neistomišljenika i tako dalje, da bi sve kulminiralo agresijom koja je učinjena pod tom istom petokrakom.

Sjećate li se Donalda Trumpa, one crvene seljačine, protiv koje je Meryl Streep odigrala dirljiviju ulogu nego u Mostovima okruga Madison, eno mu se redom klanjaju žrtva pedofilije Makaron, Alahu akbar Angela Merkl, a i oni Kim s nešto umirija.

Bože di ide ovaj svit, kad zvizde vodilje ovog svita Angela i Makaron kojega mi je u Bogu ža, i zadnji pravi komunista Kim skakuću ka napušene vjeverice oko crvene seljačine.

Inače ako niste znali generala Krstičevića, onoga šta ga je ustaša antifašista Stipe Mesić, potira u pensiju, a kojemu su komšije zabranile da iđe u otadžbinu, Amerikanci su primili u generalski Hall of fame, što je još jedan dokaz zavjere protiv nebeskog naroda, petokrake i antifašizma.

- 10:37 - Komentari (50) - Isprintaj - #