Fressssssh

subota, 14.04.2018.

Marš za znanost


Ideologija je skup ideja koje označavaju način kako pojedinac ili grupa gledaju na svijet, te ciljeve, očekivanja, i aktivnosti.

Dakle ideologija je nešto što nema znanstveno utemeljenje, nego nešto što se suprostavlja znanosti, te zahtjeva da se u to nešto vjeruje.

Recimo kao primjer možemo uzeti kojekakve budale koje vjeruju da je zemlja ravna ploča, koju nose neki slonovi i kornjače, iako postoje nebrojeni znanstveni dokazi da tome nije tako budale vjeruju pa bi to njihovo vjerovanje mogli nazvati Ravnozemljaška ideologija.

Ili recimo teorija da je rod odvojen od spola, odnosno da osoba jednog spola može biti drugog roda, dakle da neko ko ne može podnit pomisao da je pederčina koja je jebe u dupe, odluči da je on u stvari žena, dakle kad prihvatite tu teoriju umjesto da tog pedera skupa s onim idiotom s ravnom pločom pošaljete na psihijatriju, vi ste poklonik Rodne ideologije.

Zato je bilo užasno zadnjih dana slušat kojekakve intelektualne veličine koje su tvrdila da Rodna ideologija ne postoji, kao i one koji su nemušto pokušavali objasnit što je to Rodna ideologija a da ih se ne proglasi homofobima.

Na koncu dođe čovjeku da se upita kakvi su to uopće ljudi, svi skupa a o takozvanom intelektualnom nivou da ne pričamo, možemo samo utvrditi da nit odjelo čini čovjeka nit diploma intelektualca.

U biti nema ničega homofobnog da se nastojanje pedera da uvjere ostatak svijeta da su oni u stvari žene, iako je to znanstveni krajnje neutemeljeno, jer ako i otfikare pišu, oni i dalje ostaju muškarci, barem tako kaže dna, dakle sve se događa u njihovoj glavi a znamo pod koju granu znanosti spadaju one stvari koje se događaju u nečijoj glavi a ne odgovaraju stvarnosti.

Koja je u stvari opasnost od rodne ideologije.

Opasnost je sadržana u tome što je to deevilucijski i decivilizacijski proces, rodna ideologija čovjeka svodi na instinktivno biće, dokida mu misaonu komponentu i svodi ga na životinju.

Dakle čovjek je barem tako evolucija kaže nasta od majmuna, pa onda dalje do ameba, prije kojih su postojali samo Srbi.
Ono što je čovjeka od ostalih životinja razlikovalo je razum, iako kad vidim neke blogere, ne znam koliko bi se složio s tim.

U svojim početcima čovjek je bio instiktivno biće, sidio je kraj vatre u pećini, kad bi mu se diga on bi ga turio u prvu rupu koja bi naišla, bez obzira jel nositelj te rupe žensko, muško, njegovo dijete, tuđe dijete, kućni ljubimac, američka pita.

Onda je čovjek kroz evolucijske procese, doša do društvenih dogovora, da ne jebe muškarce, vlastitu djecu, tuđu djecu, kućne ljubimce, te je uz pomoć okruženja koristeći vlastiti razum pobijedio instiktivno biće u sebi i odmakao se od životinje u sebi, majmuna amebe .....

Rodna ideologija koje su nositelji organizacije koje se bave promicanjem homoseksualnosti, prvo je poništila društveni dogovor da se ne jebe druge muškarce, tako da ako vam se digne pa gu turite u drugog muškarca to je u redu, slijedeći korak je da ga možete turat u vlastitu djecu, što je gotovo prihvatljivo, pa onda u tuđu djecu, jer pobogu vama se digao ako ga možete turit u drugog muškarca i pozvati se na
Ljubav, zašto ne bi mogli i u tuđe dijete i pozvati se na ljubav.

Jedino što nas može spasit od procesa decivilizacije je da Luka Oman i oni kojima su kućni Ljubimci obitelj neće dopustit da se ta tanka crvena linija prođe, da neće dopustit da neko ako mu se digne nategne njihovog pasa, u protivnom ćemo se zateć u pećini čekajući erekciju.

- 11:53 - Komentari (67) - Isprintaj - #