Fressssssh

petak, 13.04.2018.

Sise naše svagdašnje

Ajmo sad u meritum stvari

Koja je to krasna rič meritum

Za početak moremo malo činjenica, ja znan da vi ne volite činjenice, ali ja baš volin, ništa me tako ne uzbuđuje ka činjenice, činjenice su izuzetno moćna erogena zona, skoro ka sise.

Svidoci smo zadnji dana sukoba ljevice i desnice koja će više drkeljat o zaštiti žena u Hrvata, pa da vidimo kako stoje stvari.

u Hrvatskoj nema u svakoj županiji sigurna kuća što je stvarno porazno, ali zato ima u svakoj županiji priko nekoliko činovnika i odbora koji se kao bave nečim oko žena, niko ne zna točno čime, ali nečim sigurno.

Više od trećine sigurnih kuća drži katolička crkva, ista ona koja se optužuje da je protiv žena, koju prvaci ljevice u Hrvata optužuju za križarski rat.


U primorsko goranskoj županiji u kojoj esdepe vlada još od vremena druga Tita, koji je usput i stožerna stranka ljevice, sigurnu kuću drži Caritas, dakle organizacija pod okriljem katoličke crkve.

U krapinsko zagorskoj županiji u kojoj također vlada esdepe, sigurna kuća uopće ne postoji

Dakle iz priloženog se vidi koliko je u stvari stožernoj stranci oporbe stalo do zaštite žena, pa se vi morete pitat do čega in je onda stalo, ja ne moran.

Kazna za zlostavljanje žene je trideset puta manja nego za zlostavljanje pasa, ili prevedeno na Hrvatski ako prokinete ženu platit ćete tisuću kuna, a ako prokinete pasa platit ćete trideset tisuća kuna.

Dakle iz priloženog se vidi koliko je našim zakonodavcima stalo do zaštite žena, do čega in je onda stalo vi morete špekulirat, ja ne moran.

Sve to skupa nije smetalo Bojanu Glavaševiću da trijumfalno izjavi kako se na prosvjedu u Splitu skupio beznačajan broj ljudi, koji ni na koji način ne može naškodit Andreju Plenkoviću.

Našem Bojanu je naime jako stalo da naš Andrej ostane na vlasti jer ako bi Andrej otišao s vlasti, umjesto njega bi trebao doć Bojanov partijski drug Davor, a Bojan zna da bi to bila katastrofa, jedino bi od toga moglo bit gore da umisto Andreja dođe Maras.

Kad Čovik malo bolje promisli alternativa Njonji i anemičnom bi tribali bit Maras i Bernardić, jebate ova zemlja stvarno nema budućnosti.

Medicinska sestra tamo na rivi se sprda s premijerom koji je liječio anemiju dok je ona na frontu ličila ranjenike, stvarno di smo se srozali da nam anemični dezerter bude premijer, kad je prije njega bio onaj dezerter mislili smo da ne može gore a onda smo dobili anemičnog dezertera, pa sad nek mi neko kaže da ne triba pitat di si bio 91.

U zemlji koja ima više branitelja nego stanovnika, di triba svićon tražit nekoga ko nije branitelj makar lažni, nama je premijer anemični dezerter, a predsjednik Sabora se sakriva po studentskom domu i upisa dva fakulteta samo da ga ne bi mobiliziralo.

Lako se vama zajebavat a šta da nas neko napadne, ne mora neka vojska, evo recimo da nas Joško Joras napadne, od našeg državnog vrha samo predsjednica je pucala iz puške, ova druga dvojica se konja boje.

A alternativa su Čovik šta nosa kupus okolo, ćelavi gnom koji je glup ko kurac, ako baš želite uvrijedit kurac, i mali Bojan koji je miroljubiv i sve bi rješava istospolnom ljubavi.

I na koncu da vidimo kako će se Istanbulska konvencija odrazit na naš bloghaer, slijedom članaka koji se odnose na medije, konvencija propisuje da pjesnici koji jebu ujnu moraju bit zaštićeni, latentni homoseksualci koji idu za Vaskrs kod mame isto, o ugroženim lezbama da i ne govorimo, jednako kao i muškarci koji se osjećaju kao žene, koji će napokon moć bit manje frustrirani, s druge strane blog kolege Eura će bit pobrisan jer svojim sadržajem promovira rodnu neravnopravnost i stereotipne rodne uloge.

Ja ću se pobrisat sam, dramatično kao žrtva i vratit ću se kao žena, s velikim sisama, stalno ću mećat sise i imat ću masu komentara i niko mi neće moć ništa jer ću bit žena, zaštićena konvencijom.

I za kraj nešo stvarno smiješno, Dragan Markovina član nečega što se zove nova ljevica, je izjavio da je jučerašnji skup pokaza kako su desničari u Hrvatskoj marginalna skupina.

- 10:54 - Komentari (53) - Isprintaj - #