Fressssssh

petak, 06.04.2018.

Inicijativa

Oni rođo šta je oda okolo s križon, doša je u Zagreb, trijumfalno sa tri pomoćnika nositelja križa.

Uprkos tomen šta su ga reklamirali po svin objektivnin i profesijonalnin medijin s posebnin naglaskon na indexhaer i yutel šta se sad zove N 1, dočekala ga je Maja skojevka Sever i četrdeset razbojnika iz objektivni i profesijonalni medija, tri žene sa bolesnon dicon, šest slučajni prolaznika i dvaes oni iz osiguranja.

Inače na stranicama ministarstva zdravstva ima upisano dvista devet udruga koje se bavu zdravljon u Hrvata, ako znamo da je za osnovat udrugu potribno najmanje 3 člana ako znamo matematiku, a znamo, da su svi došli borit se za zdravlje dice i ostali bilo bi ih 627.

Inače bilo je dirljivo vidit kako bivši komunisti podržavaju nosanje križa okolo, taki zanos bivši komunista prema križu nije zabilježen od osnivačke skupštine hadezeja.

Obziron da je anemični primija čovika na razgovor očekuje se da će nosanje križa okolo poprimit masovne dimenzije ka nekad štafeta mladosti, sigurno se već iz cile Hrvatske spremaju nositelji križa i upućuju prema Markovon trgu, zeru pričat sa prajmministeron.

Da mi sa bloga ne bi bili nezastupljeni ja san se već javija u vladu da mi daju termin, reka san da moremo pričat o bilo čemu, tako ako ima neko ko bi tija bit pomoćnik nositelja križa, lipo se javite, a i blognjuz bi moga sponzorirat križ sa logon Nove TV, i uredit da nas intervjuira neka od oni smišni ženski, ako nan pošalje Bagu ili Andriju Jarka more računat da će proć ka oni Filipinci šta se prikuju na križ.

Osim toga sad kad znamo da za osnovat udrugu triba tri čovika, predlažen da osnujemo nekoliko udruga, recimo

Udrugu top blogera
Udrugu pisnika
Udrugu fotografa
Udrugu kuvara
Udrugu marginalni skupina
Udrugu književnika sa manje od tri knjige
Udrugu književnika sa više od tri knjige
Udrugu ljubitelja Mece i njenih čudnih priča
Udrugu blogoveleposjednika
Udrugu Euron, za promicanje nesebične ljubavi prema sisama
Udruga ljubitelja banana, Bonita ili neBonita ko te pita
Udruga koja se zalaže za ukidanje udruga
Udruga najluđi komentatora
Udruga Čežnja, okuplja pretendente na poziciju Top blogera
Udruga Utjeha, organizira tješenje ovih poviše
Udruga maniti

Ako oćete morete i vi nadodat koju

I sad film Devet ipo šetemana

Neki rođo manta po pazaru i ubere neku oboritu plavušu, onda se nji dvoje povataju, pa ona pleše zeru striptiz, pa je one rani ka da je retardirana, onda njoj to dopizdi jer skonta da je njemu samo do seksa a ona bi se ka i svaka druga blogerica udala, pa ga odjebe, i onda njemu bude ža.

- 09:22 - Komentari (52) - Isprintaj - #