Fressssssh

petak, 29.12.2017.

Kukavica pita Budalića

Nikako ne bi tija povridit osjećaje vas koji virujete u Novu godinu, ali ja mislin da je to sve skupa izgubilo svoj smisao, sve se svelo na konzumerizam, i isprazno blještavilo.
Ne mogu da se ne sitin kako je bilo prije dok nije bilo tih dočeka po trgovima, mobilni telefona, skupi auta, Dine Merlina, i Maje Šuput.

Vjernici Nove godine su novu godinu dočekivali skromno, u TV na kojem su nastupali, Miki Jevremović, Drago Diklić i Zorica Brunclik, pekli su se odojci kupljeni preko sindikata na dvanaest rata, išlo se kod rodbine na selo, jer tamo je bilo hrane.

Lijepa su to vremena bila, kad su penzioneri čuvali unuke a nisu drkeljali po internetu, družili se u redovima za ulje, kavu, i deterdžente, veselili se bananama ko budala šamaru.

Ovo sada kad ima banana kad oćeš, i kad nema nestašice kave svako malo, uopće nema neku dinamiku, tako da moremo zaključit da je prije bilo masu bolje bez svega ovog konzumerističkog odnosa prema Novoj godini.

More bit da će Domenico danas dočekat smak, neki asterioid veličine autobusa leti vamo prema nami, i triba bi proć dvista iljada kilometara od nas, ali jeba ti to, šta zna asterioid šta je dvista iljada kilometara, šta ako budala ne zna vozit ka neke blogerice pa skrene i opandrči u nas.

Danas bi triba Počet rat sa Slovencima, kažu da oni poštuju tu neku arbitražu i da će zauzest ono šta pripada njima, i da neće vratit ono šta bi po ton iston abitraži tribalo pripast nama, i onda će se naljutit kad in neko kaže da su govna.

Neki pratar je nešto reka o Balašoviću, šta nije bilo ne liniji ko nas bre zavadi, pa su se objektivni i profesijonalni hrvatski mediji zgranuli šta ima pratar pisat o Balašoviću ako ne piše ko nas bre zavadi.

Pratar je eto povridija osjećaje mnogih koji viruju u Novu godinu, i sad je to problem, a šta je sa svima nama ostalima, ko vodi računa o našin osjećajima kad Ida Prester kaže bilo šta, ili Mile Kekin koji je veliki vjernik u Novu godinu.

Onda niko ništa, onda se ne javlja Beba Balašović da u ime svog ćaleta iz pedeset i neke, što je video Tita maršala, kaže nešto.

E zato ja inzistiram vako javno da i mi koji ne virujemo u Novu godinu dobijemo pravo na neku Bebu koja će uredovat kad Mile ili Ida nešto kažu.

Evo recimo Ivica Kukavica je pita Ivana Budalića, di su pare od grobnica, to je demokracija, ako Čovik da dvi iljade eura za grobnicu, a ona se ne učini, nego šta nego će pitat, sve na ovom svitu se more pitat osim ko nas bre zavadi.

Ne znan šta je s ovon našon diplomacijon, uvik kasnu, mi smo već tribali ovo lito kad su bili požari organizirat i takmičenje devedeova, da znamo koji devede će okupirat tu Sloveniju.

Kad budemo zarobili sve te Slovence odma moramo pustit sve koji liču na El dijabla, a to će bit jedno pola, a ostale potirat u Bosnu odakle su i došli, još bi ih i ranit tribali da ne bi.

Eto samo toliko da se zna da ja iako mi je taj konzumerizam bez veze i ne virujen u Novu godinu, poštujem osjećaje vas koji virujete, i zato za novu godinu neću napisat post o tome kako je partijski sekretar Stevo iz Bukovice natega nečiju mater na sindikalnon svinjskoj polovici i napravija jon slatku malu blogericu, šta nije primjereno nije, jel tako da nije.

- 08:00 - Komentari (49) - Isprintaj - #