Fressssssh

subota, 09.12.2017.

Srditost






Danas ćemo kontemplirat o srditosti.

To ćemo malo podrobnije proučit, jer mi se kad je ta srditost u pitanju činite ka da se malo pravite glupasti ili ste more bit totalno ebete.

Na kraju u komentarin ćete se morat odlučit šta je, jel se pravite glupasti ili ste ebete.


blogerica xena kad popizdi



Dakle ka prvo Ajmo razbit osnovnu zabludnju, Niko vas ne ljuti, ljutite se sami, daklen to šta režite, i kad režite ka bisna paščad, to je vaš izbor i vaša odluka.

Recimo ovde na našom blogu, kisić, pusić, cmokić, ritko se laže pa se neko naljuti, mislin lažete svi ka pasi, ali ono kad se svadite na svadite se radi toga.

Recimo nikad niko ne popizdi, i ne pobisni kad mu neka blogerica na neki debilni članak napiše super ti je ovo, nego još odgovara fala ti draga, kisić Pusić, Golubić

Ajmo sad zamislit da je ta blogerica rekla istinu, da je rekla pizda mu materina ne moraš u svaki post natakarit svoju sliku, autorica bi dotičnu iskrenu blogericu odma izbrisala sa liste favorita, to je ono šta ima blogerica Zvonka, ona sa bušilicon, i tamo san ja na drugom mistu odma ispo Nise, E

Dakle šta moremo zaključit nego da je ta blogerica nenormalna jerbo ne cijeni iskrenost kolegice blogerice nego prema njon ispoljava srditost.

S druge strane kolega Domenico nije taki njemu san ja sto puta reka da je gadan ka lupež, i on se nije rasrdotija, jer zna da je to tako, daklen njemu je Bog umisto lipote da pamet, za razliku od one blogerice iz prve prispodobe kojon nije da pamet.

Imamo puno tih primjera srditosti, kod nas na blogu, puno blogerica a i neki Blogeri koji se tako osjećaju radu sranja, i to je u redu ne srdu se zbog toga, popizdu onda kad in neko napiše, radiš sranje, kisić Pusić, kolibrić

Ima i posebno teških slučajova na granici debilizma, koje blogerska zajednica izignorira, jer blogerska zajednica je vrlo igijenski osvišćena, pa kad neko sere, odma blogerska zajednica ne dolazi na njegov blog jer jon smrdi.

Onda se ovi šta su srali i njihovi malobrojni pobočnici skupu na taj neki smrdljivi blogić, i seru li ga seru dok se valjda ne utušu od smrada.




Dakle šta smo naučili, da su ti šta se srdu nenormalni, da su uvik ali baš uvik u krivu, da je blogerska zajednica alergična na govna, i da je kolega Domenico primjeran primjerak blogera koji se ne srdi

Sad ćemo imat vježbu

Kad Oda radosti pukne u Gong




svi Blogeri će svečano izrecitirat Budi kao Domenico, nemoj bit kao neke blogerice.

Onda će Le zbor Cool liste, održat recital i koloplet narodni pisama, sa temon Ajme šta je gužva ovde, pa će blogerica koja je friško pribačena sa Freš liste i prvi put izjebana od strane Buga, otplesat paso doble sama sa začuđenom sobom, i pridat štafetu trećoj reinkarnaciji Blog njuza.

Onda će oduševljeno mnoštvo pljeskat, a u pozadini će se čut napeta glazba, Oda radosti će ka manita bubat po Gongu, na pozornicu će izać mačak od Kojotice i Zlajo, pa će se obračunat sa onin zecon šta ga je V napravila, i kad završu sa tin masovnin obračunon onda će se ritualno popišat po srditim blogeriman.

- 09:19 - Komentari (29) - Isprintaj - #