Fressssssh

subota, 25.11.2017.

the Tschupurdians volume 2

This is Mile Ćupurdija



This is Blagica





this is The story about Mile & Blagica




Mile je mislija o tome kako je bija konj kad ga je Blagica smantala onon minicon, ka da je jučer bija taj koncert Halida Bešlića kad je Blagica došla do šanka u kožnom dopičnjaku, na prve taktove Prvog poljupca digla je ruke u zrak i zavidavala sijalice, Mile jon je vidija pirsing u pupku i malog tetoviranog kita, i moga je samo razmišljat o tome da je zaskoči.

Da mu je današnja pamet uopće ne bi otiša na koncert, nego bi tražija neku ka Gurmanka, koja je opet imala na blogu neku tortu sa limunom, a Mile je tako volijo kolače, guzice bi da za komad dobre torte a vrhunac ove njegove šta se tiče kolača je bio da kupi Napolitanke na akciji u Lidla.

Blagica je ulila kavu, i mislila kako je baš dobro da Mile ne zna da blog postoji, satra bi je s onom Gurmi i njenim kolačima, tu ženu, tu razaračicom brakova s njenim torticama bi tribalo brisat a ne Mirka koji je baš fin gospodin, dok ga oni tamo ne iznerede.

Ko zna je li joj Oupiđi ostavija komentar, baš je bio gospodin, a ne seljačina ka njezin Mile, nije Mile bio loš, samo je bio seljak i non stop je drobija o svom opegeju, i jabukaman, malinama, višnjama, i prascima, jedva je čekala da otiđe hranit kokoši, da može pogledat blog.

Mile se sitija da triba dat kokošima ist, pa je prista maštat o tome kako s nekon Gurmi živi tu na svom selu i kako ona od njegovi voćaka kuva marmelade, i onda to prodaju u Benkovcu na sajmu, mogli bi imat i svoju etiketu, pa kad bi se vratili doma onda bi mu Gurmi ispekla onu tortu s limunom.

Blagica je čim je Mile izaša otvorila blog, tamo je onaj Freš opet nekoga zajebava, dobro mu je Annaboni rekla da je manijak, njoj se Freš sviđa, ali ona njegova Purgerica je uvik bila spremna na kung fu, a Blagica nije tila baš najebat, znala je ona kako žene mogu bit zajebane, još dok je maštala da postane plesačica na koncertima Halida Bešlića, naučila je sve o ženskoj prirodi.

Vidila je doli na dnu Oupiđijev komentar, sam pogled na njegov avatar je izazivao drhtaje struna u njon za koje nije znala niti da postoje. O Bože pomislila je, ja bi njega mogla volit ka Dinaja Zdenka.

Šarko, Šarko ne ganjaj kokoši jeba ti pas mater, vika je Mile za mješancem koji je veselo po dvorištu naganja kokoši, to ga je sitilo one kokoši s bloga šta pasu stavlja kape, nije ni čudo da je AnaBoni popizdila, na wuf hanumu, jebate da pasu kapu mećat.

Ajme Pero prikinit će me jedan put, umrla je Blagica od stra kad jon je mačak Pero od nekud skočija na laptop, Pero zašto si tako nenormalan jesi vidija kako na blogu svi imaju dobro odgojene mačke, i V i Bičvica, o Kojotici da ne pričamo, samo ti moraš bit tako nenormalan i plašit me.

Blagice brzo mi dodaj sačmaricu, vika je Mile.

Šta će ti sačmarica Mile moj.

Ninđe dolazu.......



- 08:42 - Komentari (38) - Isprintaj - #