Fressssssh

ponedjeljak, 13.11.2017.

Kletva

Jučer dok ste se vi tu zajebavali odvijala se prava drama, bija je Bruno Shimlesha kod Ace Trice u nediljon u dva, Bruno je reka da je vjernik ali da mu crkva ne triba, on biće viruje u faks helizim ili trovremenski taft, tako se naš Brunči priključija umjerenin katolicin, dakle ka šta je poznato sad ne morate virovat u Boga ono skroz, zahvaljujuć našoj stopedesettisuća kuna Bilji, sad morete iz izloga broj tri izabrat šta oćete, recimo morete katolički se natuć bakalara na veliki petak, ali ne morate ić na misu, ko ih jebe kad na misu dilu hostiju a ne bakalar

Još je Brunči odobrija i papu Franju, da nije morali bi ga minjat, ali je zato razočarat jer je neka neindentificirana neumjerena katolkinja proklela njegovu ćer, biće se pripala da Kletva neće djelovat na takvo govedo ka šta je Brunči pa je proklela njegovu nevinu curicu

Brunči nije reka kako je Kletva glasila, ali dobro obaviješteni izvori kažu da je neumjerena katolkinja rekla, Dabogda ti ćer selfije ko Lidija Bačić radila na Božić 2017.

Dobro obaviješteni izvori kažu i da je Brunči viđen da luta napuštenim dvorcem Ivice Todorića i u vjetar zapomaže neeeeee, o neeeeee, samo to neeeeeeee

Milana nije volila tog Shimleshu, nije volila više manje nikoga, svi su joj išli na živce, nekako su bili neuredni, nedisciplinirani, i sve te priče o toj nekoj sekti, koje širi onaj nemogući Freš su neistina.

Ona samo ponekad nekome da neki savjet, Bože kako joj taj bloger ide na živce, šta njega briga šta njoj ponekad i nekoliko Pokemanknih likova ostavi komentare, Pokemanka kao i ona samo hoće da sve bude uredno, mora se znat neki red, ko prvi ujutro objavljuje post, ko kome dolazi prvi komentirat, neko mora bit tu glavni, pa šta ako se tu i tamo razmijeni neki mail, ne znači odmah da je to sekta, ma dajte.

I ona V joj ide na živce, ko je ona da bi njoj solila pamet, i ona Annaboni, je nemoguća, ona i njezina torta, koliko puta joj je rekla da onog Freša treba ignorirat, svima je to rekla, i samo kad bi nju slušali, i niko mu ne bi dolazio na blog, riješili bi ga se.
Mora još podignuti post na naslovnicu, ima samo devet komentara a to je nedopustivo.

Jedna druga Milana je rekla da je najbolji način da žena ne bude silovana na nekim orgijama punim alkohola i droge, da na te iste orgije ne otiđe, pa je neki antifašista napa da ona pribacuje krivnju na žrtve.

Da je Milana recimo rekla da je najbolji način da te ne izide morski pas, da ne plivaš u bazenu s njima, antifašista bi sigurno opet reka da pribacuje krivnju na žrtve, i da je to nedopustivo.

Eh ti antifašisti, jeste primjetili da oni imaju neke male lisičije glave, zato i jesu to što jesu, da bi bijo pametan Čovik mora imat veliku glavu, da mu ima di stat sva ta pamet, barem tako kažu znanstveniki, koji doduše uglavnom pričaju pizdarije.

I za kraj, svjedoci smo da je dr. Ivo politički progonjen, da su mu uskok, poskok, i ostale zmijurine pakirale, tako mu i triba, kad nan je kad je otiša instalira onu očerupanu skojevku.

- 09:03 - Komentari (48) - Isprintaj - #