Fressssssh

petak, 27.10.2017.

Ta divna stvorenja

Uzmimo recimo ovu situvaciju.

Čovik vozi auto, pesto metara isprid njega je semafor, upali se crveno svitlo, šta Čovik radi, ništa da gas dođe do semafora zakoči, stane i čeka da se upali zeleno.

Uzmimo drugu situvaciju, žena vozi, pesto metara isprid nje je semafor, upali se crveno svitlo, šta ona radi, legne na kočnicu, vidila je crveno.



Zajeb je ako je situvacija takva da Čovik vozi iza nje, mora imat reflekse ka Niki Lauda da je ne pogodi.

Ili recimo Čovik triba skrenit desno za dva kilometra, šta rad,i vozi dok ne dođe tamo di triba skrenit i skrene, a one šta one radu, ona dva kilometra prije nego tribe skrenit minja traku, i to radi tako polako da onaj šta je poša od doma dvaes minuta nakon šta je ona odlučila da će za dva kilometra skrenit desno, je baš kad ona oće minjat traku pretiče s desne strane.

Onda se ona čudi šta jon taj luđak svira, pa biži od njega skroz u livu traku, i usput pokušava izgurat onoga šta je već u njoj, pa se čudi šta jon i on svira i zaključi da su muškarci agresivni u prometu.

Ili recimo na uzbrdici, šta Čovik radi, drži auto na vagi, i čeka da krenu ovi isprid njega, a ona, ona stane potegne ručnu ali ono nemilice, jer je nju tako nemilo stra da će jon auto otić nazad.

Kad oni isprid nje krenu, ona pokuša spustit ručnu koja je naravno zablokirala, pa joj sviraju a ona se cila izgubi, i onda napokon krene i vidi da se opet upalilo crveno, pa onako uznemirena zaboravi stisnut kočnicu, i pripadne se kad joj onaj iza počne svirat jer joj auto ide nazad i samo šta nije bubnila onog iza.

O bočnon parkiranju da ne govorimo, more bit da si i ti dragi čitaoče svjedočio tome kad ona vidi slobodno misto za parkirat se, šta ona radi, uđe unutra i sačeka da ovi iza nje prođu pa onda završi parkiranje, ma ni govora.

Naša junakinja prođe kraj mista za parkiranje i onda stane, okrene se i čudi se zašto je taj drugi auto iza nje, onda malo razmišlja, pa se unervozi, zašto taj kreten iza nje ne otiđe, pa kad je on krene zaobilazit trubeći, učini facu od sfinge, i krene se parkirat u rikverc, nakon šestog pokušaja odustane jer joj svi ti idioti trube, i produži dalje.



neko zločest bi rekao da žene nisu kompatibilne s automobilima, kolega Euro se nikako ne bi složio s tim



zato drage naše vozite se sigurno, mi vas i takve nesavršene volimo, samo poštujte naše znakove

- 08:24 - Komentari (39) - Isprintaj - #